YÖK’ten Iğdır Üniversitesine 3 Yeni Program Müjdesi

Tarih : 2018-10-04 / Kategori : Eğitim

YÖK’ten Iğdır Üniversitesine 3 Yeni Program Müjdesi

  Iğdır Üniversitesine bağlı Iğdır Meslek Yüksekokulu ve Iğdır Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu bünyesinde 3 yeni programın açılması kararlaştırıldı. 

 

          Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK) tarafından üniversitemize gönderilen 62783169-100-E.76 sayılı yazıya istinaden Iğdır Meslek Yüksekokulu bünyesinde Ulaştırma ve Trafik Hizmetleri Programı; Iğdır Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu bünyesinde ise Grafik Tasarımı Programı ve İç Mekan Tasarımı Programının açılması uygun görüldü. 
        Rektör Alma; “İstihdam odaklı yeni bölüm ve programlar açıyoruz” 
        Konu ile ilgili açıklama yapan üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, istihdam odaklı yeni bölüm ve programların açılması yönünde büyük bir gayret sarf ettiklerini belirterek YÖK tarafından açılması onaylanan programların sevincini yaşadıklarını kaydetti. Rektör Alma; “Ülkemizin ve gençlerimizin geleceği açısından ileriye dönük, temel hedefleri ve vizyonu olan bölümlerin açılması yönünde çalışmalar yapıyoruz. Çok şükür çalışmalarımızın meyvelerini almaya başladık. Bundan sonraki süreçte de Iğdır Üniversitesi ile birlikte şehrimizi kalkındırmak ve eğitimde söz sahibi yapmak istiyoruz. Bu vesileyle yeni programlarımızın üniversitemiz ve şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyor, tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası