SEMA ÜNLÜ’DEN GÖL AİLESİNE ZİYARET

Tarih : 2018-10-15 / Kategori : Genel Haber

SEMA ÜNLÜ’DEN  GÖL AİLESİNE ZİYARET

          Vali  Enver Ünlü'nün eşi Sema Ünlü,  Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının sağladığı evde bakım hizmetlerinden faydalanan Göl ailesini evinde ziyaret etti.

 

           Evde Bakım Hizmetinden yararlanan ailelere verilen hizmet durumunu öğrenmek ve verilen hizmetin yanı sıra varsa ailelerin ihtiyaçlarını öğrenmek amacıyla ziyaretlerini sürdürdüğünü belirten Sema Ünlü; ''Teşhis ve tedavi sonrası bakım sürecinde, kronik bir hastalığın takibinde ya da herhangi bir sağlık problemi olmaksızın koruyucu sağlık hizmetlerinin verilmesi sürecinde ihtiyaç sahiplerine kendi ortamlarında sağlık bakımı hizmetinin sunulması devletimizin sağladığı çok önemli bir imkandır.  Zaten bizim vatandaşlarımızın her şeyin en iyisine layıktır. Allah devletimize zeval vermesin.'' şeklinde açıklamalarda bulundu.
           Sema Ünlü, devam eden ziyaretinde aileye çeşitli hediyeler vererek onların sorun ve taleplerini dinledi.
            Göl ailesi, Devletimiz zorlu şartlara rağmen bizlere sahip çıkıyor. Allah devletimize zeval vermesin bayrağımızı göklerde dalgalandırsın yüceltsin dediler. Göl ailesi, son olarak anlamlı ziyaretten dolayı Sema Ünlü’ye teşekkür etti.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası