Teşekkürü Hak Eden Güzel Hareketler

Tarih : 2018-11-21 / Kategori : Kültür & Sanat

Teşekkürü Hak Eden Güzel Hareketler

         Geçtiğimiz hafta sonu İSTAD İstanbul Türkiye Azerbaycan Dayanışma ve Kültür Derneği’nin organizesi ve iş insanı Caferali Taşbağ’ın sponsorluğu ile Iğdır’da Azerbaycan’ın 100. Kuruluş yıl dönümü kutlandı. 

       Iğdır Valisi Enver Ünlü’nün bizzat ilgilendiği ve Ak Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım’ın iştirak ettiği gece, gerçekten çok mükemmel oldu. 
 
       Geceye Milletvekili  Şamil Ayrım ve Iğdır Valisi Enver Ünlü’nün o çok duygulu ve kararlı konuşmaları damga vurdu. 
Salonu coşturan konuşmaların ardından, Azerbaycan ve Türkiye’den geceye katılan ünlü sanatçılar bu gibi gecelerin yılda bir iki kez yapılması gerektiğinin altını çizdiler. 
 
      “Tanrı Türk’ye Yar Olsun, Turan Eller Var Olsun” şarkısını yazan ve seslendiren Şemistan Elizamanlı, coşkulu kalabalığa bu şarkısı ile hitap etti. 
 
       Ünlü halk ozanı Aşık Maksut Koca’da sazıyla dinleyicileri coşturdu. Ünlü aşık, aşıklık sanatının her geçen gün kaybolduğunu, sahip çıkılması gereken önemli bir ayrıntı olduğunu vurgulayarak, “Sayın Valim Iğdır’da biri aşıklar şöleni düzenleyelim” dedi. 
 
       Uzun zamandır Iğdır’da böyle bir gece tertip edilmemişti. Hem katılımcılar geceden memnun ayrıldı, hem de geceye ülkemizden ve Azerbaycan’dan katılan sanatçı ve sivil toplum kuruluş başkanları mutlu ayrıldılar. 
 
      Bu geçeye emeği geçen İSTAD Başkanı Sefer Karakoyunlu’ya, Sponsor Caferali Taşbağ’a, Iğdır Valisi Enver Ünlü’ye, iştirak ederek geceyi güzelleştiren Ak Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım’a, salonu bayraklarla donatan Zabıta Müdürü Erdal Bağane’ye, katılımcılara, sanatçılara sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. 
                                                                                                                           Cabbar Şıktaş 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası