ÖNCELİK HAYATIN ÖNCELİK YAYANIN

Tarih : 2019-02-07 / Kategori : Genel Haber

ÖNCELİK HAYATIN ÖNCELİK YAYANIN

        İçişleri Bakanlığı tarafından trafikte yaya önceliği bilincinin oluşturulması amacıyla "Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın" sloganıyla başlatılan proje çerçevesinde ilimizdeki farkındalık etkinlikleri, Vali Enver Ünlü ve eşi Sema Ünlü Hanımefendi'nin katılımlarıyla gerçekleştirildi.
 

        81 ilde eş zamanlı olarak 12.00-13.30 saatleri arasında yapılan etkinlik, Iğdır'da 52 noktada gerçekleşti. Etkinliğe kamu kurum ve kuruluşlarının, sivil toplum örgütlerinin yöneticileri ve temsilcileri ile çocuk, yaşlı ve engelli bireyler katıldı. 
        4 noktada yayalarla bir araya gelen ve her yıl binlerce insanımızın hayatını kaybettiği trafik kazalarının üstesinden gelmek için devletimizin büyük mücadele verdiğini ifade eden Vali Enver Ünlü; yaya geçitlerinde ve taksi duraklarında araç şoförlerine kampanya ile ilgili el broşürleri dağıtarak,   “Öncelik Hayatın Öncelik Yayanın” kampanyası hakkında bilgiler verdi.
       ''Öncelik Hayatın Öncelik Yayanın'' kampanyası sırasında sosyal paylaşım sitelerindeki resmi hesaplarımızdan da canlı yayın yapıldı.

Foto Galeri
ÖNCELİK HAYATIN ÖNCELİK YAYANIN ÖNCELİK HAYATIN ÖNCELİK YAYANIN ÖNCELİK HAYATIN ÖNCELİK YAYANIN ÖNCELİK HAYATIN ÖNCELİK YAYANIN

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası