MHP Belediye Başkan Adayı İsa Yaşar Tezel’den Esnaf Ziyareti

Tarih : 2019-02-09 / Kategori : Siyaset

MHP Belediye Başkan Adayı  İsa Yaşar Tezel’den Esnaf Ziyareti

         MHP Belediye Başkan Adayı İsa Yaşar Tezel, İl Başkanı Ersoy İçer, İlçe Başkanı Özcan Günsoy, İl Genel Meclis Üyesi A.Adayları Volkan Tuncer ve Arif Eroğlu, İl Ve Merkez Teşkilatı esnaf ziyaretinde vatandaşlarla bir araya geldi.
 

        Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretlerde esnaf ile sohbetler eden MHP Belediye Başkan Adayı Tezel; "Iğdır’ımızı Iğdırlılarımızı yalnız bırakmayacağız. Sorunlarımızı konuşup birlikte çözeceğiz” dedi.
        “Esnaf’tan Başkan Adayı Tezel’e Tam Destek”
Esnafın sıcak karşıladığı MHP Adayı İsa Yaşar Tezel, esnafın kendisine karşı gösterdiği teveccühe teşekkür ettiğini söyledi. 
      IĞDIR ESNAFI KEPENK KAPATIYOR
      “Iğdır esnafının dertleri çok fazla. Ekonomik kriz ve işsizliğin sonuçlarını en çok hisseden illerimizden biri. Esnaf siftahsız kepenk kapatıyor. Köylülerimiz yoksullukla boğuşuyor, esnafımız geçen yıllarını arıyor. Bu sorunların çözümü için projelerimizi hayata geçirerek siftah etmeden iş yerini kapatan esnafımıza destek olacağız. Kepenk kapatan esnafımıza destek olacağız. Kepenkler kapanmayacak. Üç ülkeye sınır olan Iğdır hak ettiği yere gelecek ve esnafımız iş yerini güler yüzüyle açacak. Siyasilerle işbirliği yaparak çözümü konusunda adım atacakları sözünü verdi.
       “ Ben Iğdır’ımıza Hizmet İçin Geliyorum”
      Belediye Başkan Adayı İsa Yaşar Tezel; "Çarşı esnafımızı ziyaret ederek bol kazançlar diledik. Onlar bizi bağrına basarak esnafların sorunlarını anlattı. Bizde onlara Iğdır’ın sahipsiz olmadığını her soruna bir projemiz olduğunu anlattık. Dürüst, çalışkan, hizmet odaklı, yardımsever, şeffaf, kapısı herkese açık, sosyal belediyecilik anlayışımız olacak. Belediye başkanı seçildiğimizde gece gündüz demeden çalışacağız. Benim başkanı olduğum belediyede kimse mağdur edilmeyecek, kimsenin hakkı yenmeyecek. Kapımız herkese açık olacaktır" dedi.
Iğdır’da esnaf ziyareti gerçekleştiren Tezel, Halkın yoğun sevgisine ve desteğine mazhar olduğuna değinerek şu sözlere yer verdi; “Selam verdiğimiz her kapıdan daha mutlu, daha güçlü ayrılıyoruz. Belediye Başkanlığımızda, el ele verip çok çalışarak şehrimizi hak ettiği yerlere taşıyacak, ticari hayatı en başta yerel esnafla hareketlendireceğiz. Esnafımız kazanacak, Iğdır’ımız kalkınacak inşallah. Dua ve desteklerini ileten tüm esnaflarımıza teşekkür ediyor, hayırlı işler diliyorum. Allah sizden razı olsun” dedi.
         Iğdır merkez de, Başkan Adayı Tezel’le bir araya gelen vatandaşlar ise; Cumhur ittifakının olması gerektiğini, MHP Çatısı altında toplanılması gerektiğine değinerek; “31 Mart Iğdır’ımız için önemli bir gün bizlerde adayımızı sonuna kadar destekleyeceğiz. Geçtiğimiz günlerde Ak partinin ziyaretlerinde “2014 yerel seçimleri göz önüne alınacak” demişti. Göz önüne alınsın ve MHP’nin oy çoğunluğuna göre çatı adayımız belirlensin. Aksi takdirde sonuçlar hepimizi üzecektir. Bizler Iğdır sevdalısıyız. Iğdır’ımızın gelişmesinden yana gönlümüz ve sizin gibi değerli bir insanı başkanımız olarak görmek isteriz” dediler.

Foto Galeri
MHP Belediye Başkan Adayı  İsa Yaşar Tezel’den Esnaf Ziyareti MHP Belediye Başkan Adayı  İsa Yaşar Tezel’den Esnaf Ziyareti MHP Belediye Başkan Adayı  İsa Yaşar Tezel’den Esnaf Ziyareti MHP Belediye Başkan Adayı  İsa Yaşar Tezel’den Esnaf Ziyareti

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası