Şehit Gazi - Sen'den Ankara Çıkarması

Tarih : 2019-02-13 / Kategori : Genel Haber

Şehit Gazi - Sen'den Ankara Çıkarması

      Şehit Gazi Sendikası Genel Başkan Fatih OCAK  ve  Genel Başkan yardimcilari Orhan SEVERLİ ,Serkan GÜL,Abdulvahap ŞIK,Coşkun SEVÜK,K.Genel Sekreteri Fikret ÖZMEN,Tarim ve Orman kolu Kurucu üyesi Uğur ECER,Kocaeli il baskani Yaşar HÜSEYINOĞLU birlikte Ankara'da çeşitli temaslarda bulunmak üzere Başkent'te adeta çıkarma yaptılar.
 

          Burada Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi, İçişleri Bakanlığı ve daha birçok kurum ve kuruluşlarla görüşmeler gerçekleştiren Şehit Gazi Sen Yoneticileri Başkent'ten umutlu ayrıldıklarının altını çizdiler.
          Şehit Gazi - Sen Genel Başkan Yardımcısı Orhan SEVERLİ gerçekleşen ziyaretlerde şu ifadelere yer verdi.
"Çıkarsızca çıktığımız bu yolda Ankara'da sendika üyelerimizin haklarını gözetmek, iyileştirmeler yapmak adına tekliflerimizi sunduk.
Bu süreçte sağ  ya da sol siyasi parti gözetmeksizin tüm siyasi partilere iyileştirme taleplerimizi ilettik.
        T.B.M.M de grup toplantılarına , Milletvekillerimize , Bakan yardımcılarımıza, Bakan danışmanlarımıza , Kurum başkanlarına , Kurum baskan yardımcılarına, ÖSYM kurum başkanını ziyaret edip memur hakları konusunda iyileştirmeler yapılmasını ve sorunları yazılı olarak ilettik . Tüm memurlarımızın sorunu yokmuş gibi iletilmeyen  hak kayıplarını iletip, ivedilikle  iyileştirmeler gerektiğini..  (3600 ek gösterge tüm memurlara olması , görevde yükselmelerde mülakat sıkıntılarını , uzmanlık kadrolarının kurum ayırt edilmeksizin uygulanması, 4 C' den 4 B'ye geçirilen kamu çalışanlarının haklarının kaybolduğunu ve halen hakkı kaybolmuş olmasına rağmen aynı görevlerinde çalıştırılmaya devam ettiği ve diğer sorunlarını , Şehit Gazi yakınlarımızın kurumlarda yasadığı sıkıntıları, engelli kardeşlerimizin hakları, teknik kadroların sıkıntılarını )  ilettik"  dedi 
SEVERLİ sözlerine şöyle devam etti
         "Biz genel  yetkili olmadığımız halde tüm memurlarımızın haklarını sonuna kadar savunmak için elimizi taşın altına koyduk , sizlerden sadece istediğimiz arkamızda destek olmanız.Genel yetkili oldugumuzda hakları ne şekilde bastırabilecegimiz aşikar. Bu uğur da çıkarsızca sonuna kadar yürüyeceğimize söz veriyorum. Çıkarsızca çalışıyoruz her gün daha da büyüyoruz" dedi
       Iğdır İl Başkanı Ceyhan YİKİT de bu Çalışmalardan ötürü genel yönetimi tebrikte bulundu

Foto Galeri
Şehit Gazi - Sen'den Ankara Çıkarması Şehit Gazi - Sen'den Ankara Çıkarması

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası