MHP Iğdır Seçim Bürosu Açıldı

Tarih : 2019-02-16 / Kategori : Siyaset

MHP Iğdır Seçim Bürosu Açıldı

           Topçular Mahallesi Vali konağı yolu üzerinde MHP Iğdır Milletvekili Yaşar Karadağ, MHP Belediye Başkan Adayı İsa Yaşar Tezel, Karakoyunlu MHP Belediye Başkan Adayı Bayramali Ballı, Melekli Beldesi MHP Belediye başkan Adayı Eray Coşar,  MHP İl başkanı Ersoy İçer ve partililerin katılımıyla seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi.
         Açılış konuşmasını yapan MHP Iğdır Milletvekili Yaşar Karadağ, Gerçekleştirilecek yerel seçimlerin ülkenin bekası için büyük önem arz ettiğini vurguladı.
 

          Karadağ,  Iğdır birlik ve beraberliği işaret ederek 7 Haziran seçimlerinde beni Milletvekili olarak seçip meclise gönderdiniz. Şimdide Iğdır’ın geleceği için, hakka ve halka hizmet için, Kardeşlik için sizlerden desdek istiyoruz.  MHP Iğdır Belediye Başkan Adayı İsa Yaşar Tezel  için destek istiyorum. ”dedi.
            MHP Iğdır Belediye Başkan Adayı İsa Yaşar Tezel, Hangi parti olursa olsun, hangi siyasi görüşe mensup olursa olsun, hangi etnik gruptan, hangi aşiretten olursa olsun herkesi kardeş olarak kabul ediyoruz. Aziz vatanımızın bölünmezliği, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin ilelebet yaşatılması ülküsüne sevdayla, muhabbetle bağlayan herkesi kardeş kabul ediyoruz. Kısacası canımızdan aziz bildiğimiz, onurumuz, şerefimiz ve namusumuz olan şehit kanlarıyla sulanmış olan ‘ay yıldızlı bayrağımız benim onurum, namusum’ diyen herkesi baş tacı ediyoruz’’ dedi.
        Tezel, Tüm Başkanlara Teşekkür Ediyorum
        MHP Iğdır Belediye Başkan Adayı İsa Yaşar Tezel, Bu güne kadar Iğdır’a hizmet eden  belediye meclis üyelerine, Belediye Çalışanlarına ve Şimdiki mevcut başkanı Murat Yikit’e çalışmaları ve hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Kalanlara cansağlığı diliyor Ölenlere ise Allah’tan rahmet diliyorum. hepsinin bu şehre bir emeği bir çivi çakmışlığı vardır. Hizmetleri vardır. Bu yüzden hepsine çok çok teşekkür ediyorum.”dedi.
        Tezel, Bu günde sizlerin huzurunda bu işi daha ileriye götürmek için bu hizmete talibim . Rabbimden en büyük dileğim vardı. Dua ediyordum. Bana halkıma hizmet etmeyi nasip et diye dua ediyordum ve şimdi sizlerin karşısında bu hizmete aday oldum. Sizlerinde desteği ile 31 Martta inşallah başaracağız ve sizlerde 5 yıl içinde hizmetin şahidi olacaksınız. Bu şehrin bir çok noksanlıkları var. Bu şehirde herkes eniyi hizmeti bekliyor. 5 Yıla sığdıracağımız hizmetlerimiz var. Projelerimiz var. Devletimizin desteği ile, Ankarada Vekilimizin, Cumhurbaşkanımızın, ve Genel başkanımızın desteği ile biz buraya yatırımın en kralını getireceğiz. 40 Yıllık bürokrat olarak Ankara’dan Iğdır’a yatırımın nasıl getireceğini biliyorum. Biz beton Iğdır’ı değil Yeşil Iğdırımızı geri istiyoruz. Bunun içinde gece gündüz demeden evlerinize geleceğim kapılarınızı teker teker çalacağım. Bu şehirde neler yapacağımızı sizlere anlatacağız. İşsiz gençlerimize iş imkanı yaratacağız fakir ve fukaramıza el uzatacağız. Aş vereceğiz. Belediyeyi hep beraber kardeşlik içinde yürüteceğiz” şeklinde konuştu.

 

Foto Galeri
MHP Iğdır Seçim Bürosu Açıldı MHP Iğdır Seçim Bürosu Açıldı MHP Iğdır Seçim Bürosu Açıldı MHP Iğdır Seçim Bürosu Açıldı

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası