Cumhur İttifakı Adayı Tezel’e Ak Parti İl Başkanı Tutulmaz’dan Tam Destek

Tarih : 2019-02-20 / Kategori : Siyaset

Cumhur İttifakı Adayı Tezel’e Ak Parti  İl Başkanı Tutulmaz’dan  Tam Destek

         Cumhur İttifakının MHP Belediye Başkan Adayı İsa Yaşar Tezel, Ak Parti İl Başkanı Ahmet Tutulmaz ve Ak Parti yönetimini Cumhur ittifakı seçim bürosunda  ağırladı. 
 

          MHP Belediye Başkan Adayı İsa Yaşar Tezel, ziyaretteki konuşmasında, yaklaşan seçimlerden bahsederek, " Kısa sürede çalışmamız, vatandaşa kendimizi anlatmamız lazım, çalışmalarımızı  daha iyi duyurmamız lazım.
         Bu gün olduğu gibi İnşallah seçimlerde de birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde güzel bir seçim ortamı oluşacak. Bize çok büyük ve ağır bir yük verilmiştir. 
         Cumhur başkanımız ve genel başkanımız ortak bir karar almış ve MHP’de karar kılmıştır. Bizlerde gece gündüz demeden ortak çalışarak  31 Mart Akşamı Cumhur ittifakının sevincini başarısını hem ülkemizde hemde Iğdır’ımızda hep beraber göreceğiz. Iğdır için bir çok projemizi hayata geçireceğiz. Sloganımız olan Beton Iğdır değil Yeşil ığdır için çalışacağız.”dedi.
          Tezel, Anlamlı ziyaretlerinden dolayı sayın İl Başkanımız ve yönetimine huzurlarınızda çok çok teşekkürlerimi sunuyorum. Iğdır’da birlik ve beraberlik kazanacaktır.” şeklinde konuştu.
          AK Parti İl Başkanı Ahmet Tutulmaz’ise, Cumhur ittifakı çerçevesinde yoğun bir şekilde seçim hazırlıklarını sürdürdüklerini belirterek,  Biz ittifakı çok önemsiyoruz. İki partinin lideri bu noktada ciddi çalışmalar ortaya koymuştur. Iğdır Belediye Başkanımıza da yine aynı şekilde beraber ortak bir şekilde çalışacağımızı belirtmek istiyorum" 
          Iğdır’da Cumhur ittifakıyla  en yüksek oy oranıyla seçimde netice alacağımızı başarıyla çıkacağımızı düşünüyorum.  Memleket için millet için şehrimiz için hayırlı bir başlangıç olmuştur diye düşünüyorum yerelde, Genelde zaten bu birliktelik vardı, genel seçimlerde, referandumda, 15 Temmuz sürecinden beri devam eden birliktelikleri vardı. Tüm teşkilat mensuplarımız birlik ve beraberlik  anlayışı içinde çalışacağından şüphem yoktur. Güzel bir seçim atmosferini bizler el birliği ile kuracağız. Seçim çalışmalarımızda  MHP ve AK Partinin Cumhur ittifakı adayı olan İsa Yaşar Tezel’e kendimize oy ister gibi oy isteyeceğiz. Kendi adayımız gibi çalışacağız. 31 Martta Tüm Türkiye de olduğu gibi Iğdır’da da Cumhur ittifakında başarılı olacağız. Şimdiden ilimize hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.
          Yapılan konuşmaların ardından, protokol üyeleri seçim süreci ve gündeme ilişkin olarak fikir alışverişinde bulunarak tekrar görüşmek üzere ziyareti sonlandırdı.

Foto Galeri
Cumhur İttifakı Adayı Tezel’e Ak Parti  İl Başkanı Tutulmaz’dan  Tam Destek Cumhur İttifakı Adayı Tezel’e Ak Parti  İl Başkanı Tutulmaz’dan  Tam Destek Cumhur İttifakı Adayı Tezel’e Ak Parti  İl Başkanı Tutulmaz’dan  Tam Destek Cumhur İttifakı Adayı Tezel’e Ak Parti  İl Başkanı Tutulmaz’dan  Tam Destek

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası