ÖZKAN YOLCU AŞILAMA VE KÜPELEME ÇALIŞMALARINA KATILDI

Tarih : 2019-03-16 / Kategori : Genel Haber

ÖZKAN YOLCU AŞILAMA VE KÜPELEME ÇALIŞMALARINA KATILDI

İl Müdürlüğü  ekiplerince İlimizdeki hayvancılık işletmelerinde aşılama ve küpeleme çalışmaları aralıksız devam etmektedir.
          Bu kapsamda İl Müdürlüğü  Hayvan Sağlığı, Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri Şube Müdürü Serdar AKUŞ'un da yer aldığı aşılama ve küpeleme çalışmalarını yerinde incelemek, işletme sahiplerinin dilek ve isteklerini dinlemek için İl Müdürü  Özkan YOLCU'da çalışmalara katıldı.
     

            Sahada, ahırlarda, hayvan işletmelerinde, kanatlı çiftliklerinde, tarlalarda, meralarda yani tarım ve hayvancılığımızı ilgilendiren her ortamda emek sarf eden, alın teri akıtan çiftçilerimizin yanında olan ve sorunlarını çözüme kavuşturmak için yoğun bir çalışma içerisinde olan İl Müdürü  Özkan YOLCU ve Kurum çalışanlarımız mesai kavramı gözetmeksizin özveri ile günün her saati işlerini takip etmektedirler.
          Yoğun çalışma ortamının verdiği iç huzuru kısaca dile getiren İl Müdürü  Özkan YOLCU; "Bu çalışmalarımızın en mutlu edici yanının, emek sarf eden çiftçilerimizin yanında olarak yardım edebildiğimizi gönül rahatlığı ile dile getirebilmektir. Yeter ki bizden beklentisi olanları yarı yolda koymayalım" dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası