YAZARLAR BAŞKAN YİKİT'İ ZİYARET ETTİ

Tarih : 2019-03-21 / Kategori : Genel Haber

YAZARLAR BAŞKAN  YİKİT'İ ZİYARET ETTİ

Iğdır'lı yazarlar ile farklı şehirlerden gelen yazarlardan oluşan kalabalık bir heyet Başkan Yikit'i makamında ziyaret etti. 
Çoğunluğunu Iğdır ve İzmir'li yazarların oluşturduğu heyet 
 

         Başkan Yikit'i makamında ziyaret ederek, kendilerine ait imzalı kitaplarını ve İzmir saat kulesinin maketini hediye ettiler.
          İmzalı kitaplarını Başkan Yikit'e hediye eden yazarlar, Yikit'in Başkanlığı ile geçen son 5 yılda sanata ve sanatçıya verdiği değerlerin kendilerinde her zaman mutluluk yarattığını belirttiler. Sosyal, kültürel,sanatsal anlamda şehre büyük katkıları olduğunu belirten yazarlar, Yikit'in tüm hizmetlerinden dolayı kendisini tebrik ederek teşekkür ettiler. 
Yazarların ziyaretinin kendisi için oldukça anlamlı ve mutluluk verici olduğunu belirten Başkan Yikit;" Sizler gibi değerli kalemlerin şahsım ve yönetimimden duyduğu memnuniyet bizi oldukça mutlu etmektedir. 5 yıllık süreçte yapmış olduğumuz hizmetlerin toplumda karşılık bulması bizi gururlandırıyor ve doğru işler yaptığımızı düşünmemizi sağlıyor. Başkanlığım döneminde, elimizden geldiği kadar sanatsal, sosyal,kültürel ve sportif faaliyetlere ağırlık vermeye çalıştık ve bu alanlardaki projeler ile çalışmaları desteklemeye gayret gösterdik. Özellikle okullarımızı sürekli ziyaret ederek çocuklarımıza kitaplar dağıtarak onların okuma alışkanlıklarını kazanmaları için çaba gösterdik. Ben tekrardan yapılan ziyaretten duyduğum mutluluğu belirterek herkese çok teşekkür ediyorum." Dedi. 
       Yapılan sohbetlerin ardından Başkan Yikit, 21 Nevruz Bayramı dolayısıyla yazarlara hazırladıkları nevruz tepsisi ile içinde farklı hediyelerin olduğu çanta hediye etti

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.