Melekli Beldesinde Duygulu Devir Teslim

Tarih : 2019-04-10 / Kategori : Siyaset

Melekli Beldesinde Duygulu Devir Teslim

31 Mart’ta yapılan yerel seçimi kazanan MHP adayı Eray Coşar, görevi eski belediye başkanı Ali Varol’dan devraldı.

 

                Iğdır’ın Melekli Beldesinde devir teslim töreni yapıldı.  Törende önce saygı duruşu, ardından istiklal marşı okundu. Toplantının açılış konuşmasını yapan din alimi Kurban Ulusöz, dua okudu ve eski başkan Ali Voral’a yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür etti, yeni başkan Eray Coşar’a başarı diledi.
Görevi devreden Başkan Ali Varol halkın yoğun ilgisi karşısında duygulandı ve şöyle dedi: “Bir belediye başkanın görevi hizmet etmektir. Bende hizmet ettim. Yol, su, kaldırım, kanalizasyon, park, araç gerek hepsini yaptım. Bir çürük cevize bile tenezzül etmedim. Beytülmal’a  elimi uzatmadım. Eray başkanımızda bizin evladımız, kardeşimizdir. Başarılı hizmetler yapacağına hiç şüphem yoktur. Benim en büyük kazanımım beldem halkının bana gösterdiği ilgi alakadır. Anlım ak, başım diktir. Gösterdiğiniz ilgi ve alakaya sonsuz teşekkür ediyorum.” Dedi.
Melekli beldesinin yeni belediye başkanı Eray Coşar’da yaptığı konuşmada: “Allah’ın izni, siz değerli belde halkımızın teveccühü ile belediye başkanlığı görevine seçilmiş bulunmaktayım. Bu gün değerli büyüğüm Ali Varol başkanımdan devralmak benim için bir onurdur. Bu güne kadar yapmış olduğu güzel hizmetlerden ötürü kendisine teşekkür ediyorum. Ben inanan bir insanım. Beytülmal’a gözümün ucundan bile bakmayacak ve onu koruyarak halkımıza hizmet edeceğim. Katıldığınız için hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” Dedi.
Törene, Karakoyunlu Belediye Başkanı Bayramali Ballı, MHP Merkez İlçe Başkanı Özcan Zorman, MHP Belde Başkanı Erkan Yücal, Eski Belediye Başkanı Feyzullah Türkeli ve çok sayıda Melekli halkı katıldı.  

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası