MİLLİ EĞİTİM MÜDÜR HAKAN GÖNEN FEN BİLGİSİ ÖĞRETMENLERİ İLE TOPLANTI YAPTI

Tarih : 2019-04-11 / Kategori : Eğitim

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜR HAKAN GÖNEN FEN BİLGİSİ ÖĞRETMENLERİ İLE TOPLANTI YAPTI

             İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Gönen ve Şube Müdürü Cevdet Parlar, Iğdır il merkezinde bulunan Fen Bilgisi  Dersi öğretmenleriyle akademik başarının artırılmasıyla ilgili toplantı yaptı.
        

               Ziya Gökalp Ortaokulu  toplantı salonunda düzenlenen toplantıda il Milli Eğitim Müdürü Hakan Gönen , Fen  Bilgisi Dersi öğretmenlerinin sorunlarını dinledi.
               Toplantıda Fen Bilgisi alanında karşılaşılan zorluklarla ilgili çalışmaların Nasıl yapılacağı bu sorunların Nasıl giderileceği konusunda bilgi alışverişinde bulunuldu. Ayrıca öğretmenlerin okullarda ders işleyiş metotları ve farklı yenilikçilik anlayışı içerisinde bilgiler verildi.
             Öğretmenlere seslenen Iğdır Milli Eğitim Müdürü Hakan Gönen, şunları söyledi:”Sizler okullarda özverili bir şekilde çalışıyorsunuz. Bazen sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. Benim kapım bütün öğretmenler gibi sizlere de açıktır. LGS sınavına öğrencilerinizi en iyi şekilde yetiştirin .Öğrencilerle yakından ilgilenin,  okulunuzda birlik ve beraberliğin ,huzurun sağlanması konusunda önder,rehber olunuz .öğrencilerimizin akademik başarılarının yanında öğrencilerimizin iyi insan yetiştirme misyonu dahilinde yetiştirin, ders dışı etkinlikler ve sosyal aktivitelere ağırlık veriniz. Amacımız il genelinde akademik başarıyı artırmak Öğrencilerimizi deney yapmaya teşvik edin onların büyük düşünmesini sağlayın. Bilime, buluş yapmaya yönlendirin heveslendirin “şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası