ŞEHİT POLİS VE ASKERLER UNUTULMADI

Tarih : 2019-04-12 / Kategori : Genel Haber

ŞEHİT POLİS VE ASKERLER UNUTULMADI

         Türk Polis Teşkilatı’nın 174’üncü kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası nedeniyle Iğdır ’da Asri Mezarlığı’nda düzenlenen programla şehit asker polisler anıldı.
         

                Programa, Iğdır İl Emniyet Müdürü Hüseyin Göllüce, 5. Hudut Alay komutanı, polisler, askerler, Kurum müdürleri vatandaşlar ve Iğdır  İl Müftüsü katıldı.
                 Programda ilk olarak mezarlıkta bulunan şehitlik anıtına çelenk bırakıldı. Kuranı kerim okunarak dua edildi. Daha sonra Iğdır İl Emniyet Müdürü Hüseyin Göllüce ‘Mazisi nice şan, şeref ve kahramanlıklarla dolu, Türk Polis Teşkilatımızın 174. Kuruluş yıl dönümünde; vatanımızın ve milletimizin istiklali uğrunda, canlarını feda eden siz aziz şehitlerimize en derin minnet ve şükran duygularımızı sunmak için huzurunuza geldik. 
   Bizler Cumhuriyetimizin, milli bütünlüğümüzün, Atatürk ilke ve inkılapları ile temel hak ve özgürlüklerin onurlu ve sadık koruyucuları olarak, nice tehlikelere göğüs germiş gerektiğinde de bu uğurda canını bile vermekten çekinmemiş bir teşkilatın mensupları olarak sizlerin feragat ve fedakarlıklarınızı büyük bir gururla daima yüreğimizde taşıyacağız. 
Bir vatan toprağının vatan o0labilmesi için uğruna can veren şehitlerinin olması gerekir. Bizim vatanımız da şehitler yurdu. Bugün bu topraklarda Türkü ,kürdü,çerkezi,lazı kardşece bir bütün halinde yaşıyor.” ifadelerini kullandı.
         Törene katılanlar şehit mezarlarını ziyaret ederek, gül bıraktı. Haber: Ali ŞIKTAŞ

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası