Mutlu Bakış Projesi Kapsamında Öğrencilerimize Eğitim Verildi

Tarih : 2019-04-23 / Kategori : Genel Haber

Mutlu Bakış Projesi Kapsamında Öğrencilerimize Eğitim Verildi

          Vali  Enver Ünlü'nün eşi Sema Ünlü’nün katılımıyla Gençlik Merkezinde düzenlenen programda öğrencilerimize ''Mutlu Bakış Projesi'' kapsamında çeşitli konularda eğitimler verildi.
 

           İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından verilen ''Akran Zorbalığı Eğitimi'' ile başlayan program; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünün ''Özel Hayatın Gizliliği ve Mahremiyet Eğitimi'', İl Jandarma Komutanlığının ''Özel Hayatın Gizliliği ve Mahremiyetin Yasal Süreci Eğitimi'', İl Emniyet Müdürlüğünün ''Suç Örgütlerinin Eleman Temin Etme Yollarını Etkisiz Hale Getirme Eğitimi'' ve Yeşilay'ın ''Madde Bağımlılığı Konulu Eğitimi'' ile devam ederek müzik dinletisinin ardından sona erdi.
          Program sonunda verilen eğitimlerin oldukça faydalı olduğunu ifade eden Sema Ünlü, ''Bugün suç örgütlerinin propaganda ve eleman temin etme faaliyetlerinden nasıl uzak kalınacağı, doğru bilgi, gerçek arkadaş, mahremiyet, güçlü iletişim, ön yargılardan arınma, kendini tanıma, hayatın amacı için hedef koyma gibi konularda oldukça önemli eğitimler verildi. Gelecek neslimizin sorumluluklarının bilincinde olmasını istiyoruz. Onların her türlü olumsuzluktan korunması için de bilgilendirme eğitimlerini oldukça önemsiyoruz.'' dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası