IĞDIR’DA RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMALARI

Tarih : 2019-06-06 / Kategori : Genel Haber

IĞDIR’DA RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMALARI

Iğdır’da Ramazan bayramı kutlamaları çerçevesinde Iğdır Valisi Enver Ünlü, genel ziyaretler yaparak Ramazan bayramını kutladı.

 

         IĞDIR’DA RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMALARI
          Iğdır’da Ramazan bayramı kutlamaları çerçevesinde Iğdır Valisi Enver Ünlü, genel ziyaretler yaparak Ramazan bayramını kutladı.
        VALİLİKTE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI DÜZENLENDİ
         Ramazan Bayramı münasebetiyle Iğdır Valiliğinde bayramlaşma programı düzenlendi.
Vali  Enver Ünlü; programda Iğdır Milletvekili Yaşar Karadağ, Garnizon ve 5. Hudut Alay Komutanı P. Albay Yılmaz Doğan, Cumhuriyet Başsavcı V. Ercan Savaş, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Göllüce ve İl Jandarma Komutanı Hakan Başakçı ile birlikte askeri erkan, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, siyasi parti temsilcileri, STK yetkilileri, iş adamları, basın mensupları, davetliler ve vatandaşlarımızla bayramlaştı.
         Vali Ünlü, törene katılan vatandaşlarımızla tek tek ilgilenerek burada bulunan çocuklara da şeker ve oyuncak verdi.
       Vali Ünlü; vatandaşlarımızın, bayramı huzur ve güven içerisinde geçirmeleri için gerekli tüm tedbirlerin alındığını belirterek, ‘’Mübarek Ramazan ayını geride bırakırken sevgi, kardeşlik, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının yoğunlaşmasına vesile olan bir bayramı daha birlikte kutlamanın buruk mutluluğunu yaşıyoruz. Çünkü hudut şehitlerimizin acısı yücemizde daha çok taze. Allah onlardan razı olsun, şehadetlerini kabul buyursun. Milletimizin istiklali ve istikbali uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin aileleri, yakınları her zaman bizlerin baş tacı olacaktır. Şehitlerimizi unutmayacağız, unutturmayacağız. Bu vesile ile Ramazan Bayramı’nın manevi ikliminin herkesi kuşatmasını, tüm insanlığa huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, değerli Iğdırlı hemşehrilerimin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlarken aziz şehitlerimizle kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.’’ dedi.
            Karakayalar Hudut Takım Karakolunda Bayramlaşma
           Vali Ünlü, Karakayalar Hudut Takım Karakolu’nda ve Subaşı Hudut Bölüğü'nde kahramanlarımızı ziyaret ederek askerlerimizin bayramını kutladı.
       Ünlü, Rabbim gözünü kırpmadan Aziz Vatanımızın her karış toprağını koruyan Mehmetçiklerimize güç kuvvet versin”dedi.
               Vali Ünlü’den Anlamlı Ziyaret
            Vali Ünlü, Küçük Ağrı Dağı’nın eteklerinde bulunan Sultantop Hudut Karakolu’na ziyaret ederek şehitlerimizi andı.
Ünlü, 23 Ağustos 1993’de yapılan alçak saldırıda 18 askerimiz şehadet şerbetini içmişti. Kahraman şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ettik. Vatan size minnettar.”dedi.
        Vali Ünlü Ardından, Sınır bölgesindeki vatan toprağının kutsallığını iliklerimizde hissediyoruz. diyerik ‪Şehit Asb. Kd. Bşçvş. Bülent Aydın Hudut Karakolunda yiğitlerimizle bayramlaştı.
       Vali  Ünlü, Nahçıvan’ da Sederek Gümrük Müdürü ve personelleri ile bayramlaştı  
           Vali Ünlü, gerçekleşen ziyarette sınır komşumuz olan değerli Nahçıvanlıların Ramazan Bayramı’nı samimi ve içten duygularla tebrik ettiğini dile getirdi.
Ramazan Bayram’ında da özveri ile çalışan Dilucu Gümrük Kapısı’nda görevli personellerimizle ve burada bulunan yolcularımızla bayramlaştı.
          İl Jandarma Komutanlığına Ziyaret...
          Vali  Enver Ünlü, İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek İl Jandarma Komutanı Hakan Başakçı'dan faaliyetler hakkında bilgiler aldı.
           VALİ ÜNLÜ,  HASTALARLA BAYRAMLAŞTI
          Vali  Enver Ünlü, Garnizon ve 5. Hudut Alay Komutanı P. Albay Yılmaz Doğan, Cumhuriyet Başsavcı V. Ercan Savaş, Vali Yardımcısı Yunus Koç, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Göllüce, İl Jandarma Komutanı Hakan Başakçı, kurum müdürleri ve protokol üyeleri ile birlikte Iğdır Devlet Hastanesini ziyaret ederek sağlık çalışanları, hastalar ve hasta yakınlarıyla bayramlaştı. 
         Vali Ünlü, hekimlerden tedavi gören vatandaşlarımızın sağlık durumları hakkında bilgi aldıktan sonra onların Ramazan Bayramını tebrik edip, şifa diledi.
          VALİ ÜNLÜ  POLİSLERİMİZLE BAYRAMLAŞTI
          Vali  Enver Ünlü; Garnizon ve 5. Hudut Alay Komutanı P. Albay Yılmaz Doğan, Cumhuriyet Başsavcı V. Ercan Savaş, Vali Yardımcısı Yunus Koç, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Göllüce, İl Jandarma Komutanı Hakan Başakçı, kurum müdürleri ve protokol üyeleri ile birlikte çeşitli birimlerde görev yapan polislerimizle bayramlaştı.
          Vali Ünlü, polislerimizin tek tek Ramazan Bayramını tebrik ederek, “Polis Teşkilatımız, 174 yıldan beri bu anlamlı ve ulvi görevi başarıyla yerine getirerek Aziz Milletimizin gönlünde taht kurmuştur. Bugün mesai mefhumu gözetmeksiniz, vatandaşlarımızın huzuru ve emniyeti için “Türkiye’nin güvenliği Iğdır’dan başlar” sloganıyla görev yapan değerli polislerimizin Ramazan Bayramı’nı tebrik ettik. Bu vesile ile vatanı, milleti ve bayrağı uğruna canlarını feda ederek şehit olan tüm Emniyet Teşkilatı mensuplarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Şehitlerimizin yakınlarına, kahraman gazilerimize ve görevlerini büyük bir özveri ve yüz akıyla tamamlayarak teşkilattan emekli olanlara esenlikler diliyorum.” şeklinde konuştu.
         VALİ ÜNLÜ ASKERLERİMİZLE BAYRAMLAŞTI
         Vali Enver Ünlü; Garnizon ve 5. Hudut Alay Komutanı P. Albay Yılmaz Doğan, Cumhuriyet Başsavcı V. Ercan Savaş, Vali Yardımcısı Yunus Koç, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Göllüce, Vali Yardımcısı Yunus Koç, İl Jandarma Komutanı Hakan Başakçı, kurum müdürleri ve protokol üyeleri ile birlikte 5. Hudut Alay Komutanlığını ve İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek askerlerimizle bayramlaştı.
         Vali Ünlü; ”Ülkemizin bölünmez bütünlüğü, milletimizin birlik ve beraberliği, bu coğrafyada bin yıldır devam eden kardeşlik hukukunun tesis ve devamı için mesai mefhumu gözetmeksizin gerektiğinde zor doğa şartlarında görev yaparak, terör ve suç örgütlerine göz açtırmayan siz kıymetli askerlerimizin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum. Tabi buruk bir bayram idrak ediyoruz, yakın zamanda 3 kahraman vatan evladımızı, silah arkadaşlarınızı şehit verdik, Rabbim şehadetlerini kabul etsin. Bizden ailelerinize bol bol selam götürün. Rabbim sizlere nice böyle güzel bayramlara, sevdiklerinizle erişmeyi nasip eylesin.” dedi.
         VALİ ÜNLÜ ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ YARDIMLAŞMA DERNEĞİ İLE BAYRAMLAŞTI
         Vali Enver Ünlü, Iğdır Gazi ve Şehit Aileleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğini ziyaret ederek, Dernek Başkanı Ahmet Akdeniz ve dernek üyeleriyle bayramlaştı.
      ‪Vali Ünlü; “Bu güzel vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve devletimizin bekası için canları pahasına vatani görevlerini icra ettikleri sırada şehadet şerbeti içen aziz şehitlerimiz ile bu uğurda yaralanan ve gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası