TUZLUCA BELEDİYE BAŞKANI TÜRKAN'DAN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE DESTEK

Tarih : 2019-06-10 / Kategori : Genel Haber

TUZLUCA BELEDİYE BAŞKANI  TÜRKAN'DAN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE DESTEK

         Tuzluca Belediye Başkanı Ahmet Sait Sadrettin Türkan, ihtiyaç sahiplerine ve öğrencilerin faydalanmasına yönelik yardımda bulunmak amacıyla proje başlattı.
          Yapılan proje kapsamında reçellik gülü olanların güllerini değerlendirmeleri ve ihtiyaç sahibi ailelerin bu projeyle gülden ettikleri gelirle ailelerine desdek sağlayacaklarını belirtti.
 

         Konu ile ilgili açıklama yapan Başkan Türkan şu sözlere yer verdi; “Değerli hemşerilerim ve dostlarım, 1-Üretimin her alanda yaygınlaştırılarak kendi kendine ürten bir toplum olabilmemiz  2- Kendi bölgemizde yetişen gül ve meyvelerin ekonomiye kazandırılması 3- Bu faaliyetlerden meydana gelecek artı değerle öğrencilerin ve ihtiyaç sahiplerinin desteklenmesi konusunda gerekli çalışmaları yapacağız. 
Kuşburnu çiçeği,her derde şifa ...
         Başkan Türkan, Tuzlucamızda bol miktarda kuş burnu var, kuşburnu değerlendiriliyor ama çiçeği hiç değerlendirilmemiş. Belediyedeki çalışma arkadaşlarımızla bu güzel dağ gülünü Tuzluca Ekonomisine kazandırmak için Tuzluca belediyesi olarak kolları sıvadık... Kuşburnu çiçeği Reçeli... C vitamini eksijliği, kolestrole, kan basıncı problemine, iltahaba, kansere vede daha birçok hastalığın tedavisinde etkili olduğunu belirtti.
         Bu projelerimize desdek amaçlı fedakarlık yapıp gönüllü yardıma gelen; Bergüzar Çakmak, Nursel Tar Türkan, Elif Gümüştekin, Sinan Akdemir, Hüseyin Türkan, Mirze Urkun, Haydar Temele ve işkurcu arkadaşlara ve Nursel hanımın Annesine vede Nuray Mağola içtenlikle teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası