ONLAR ARTIK OKUYOR!

Tarih : 2019-06-17 / Kategori : Genel Haber

ONLAR ARTIK OKUYOR!

Vali  Enver Ünlü'nün eşi Sema Ünlü, Şehit Öğretmen Şevki Akgün İlkokulunda özel öğrencilerimiz için düzenlenen ''Okuma Bayramı'' etkinliğine katıldı.
 

         Okulun özel eğitim sınıfında gerçekleştirilen ve sıcak diyalogların yaşandığı etkinlikte bir öğrencimizin de doğum günü kutlandı.
           Programda veliler ve öğrencilerle yakından ilgilenen Sema Ünlü, "Bugün çok güzel bir gün, özel eğitim alan özel evlatlarımız, okuma-yazmayı öğrendiklerini bizlere performanslarıyla gösterdi. Devletimizin sayesinde artık yetersizlikler engellere dönüşmüyor, verilen özel eğitimlerle değerli çocuklarımızın limitlenmiş olan fonksiyonel kapasitesi belirlenerek artırılıyor ve psikolojik ve sosyal açıdan desteklenmeleriyle günlük yaşamda bağımsız duruma gelmeleri sağlanıyor. Ben bu süreçte emeği geçen öğretmenlerin yanı sıra hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan anne babalarımızı da tebrik ediyor, yavrularımıza da huzurlu bir yaşam diliyorum." şeklinde ifadeler kullandı.
         Etkinlik, Sema Ünlü, tarafından öğrencilerimizin çeşitli hediyelerle ödüllendirilmesinin ardından çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası