Iğdır’da Gaziler Yemek Programında Buluştu

Tarih : 2019-09-21 / Kategori : Genel Haber

Iğdır’da Gaziler Yemek  Programında Buluştu

        Vali  Enver Ünlü’nün ev sahipliğinde 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle Yemek Programı düzenlendi. 
        Jandarma Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen programa; protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri, kurum amirleri, Şehit ve Gazi aileleri dernek başkanları, Şehit aileleri, Gaziler ve aileleri katıldı. 
      

          Vali  Enver Ünlü, programda yaptığı konuşmada; ”Anadolu’nun kapılarını açarak bu güzel yurdu alan Sultan Alparslan’dan başlayarak üç kıtaya kök salan, Osmanlı Çınar’ını filizlendiren Osman Gazi’lere, Fatih’lere, Yavuz’lara, Gazi Mustafa Kemal’lere kadar uzanan büyük mücadele zincirinin halkasında yer alan her bir Gazi ve her bir Şehit, bu toprakları Vatan yapan ilahi berat’ın birer mührüdür. Her Türk evladı Aziz Vatanın birliğine, bölünmezliğine, Milli ve Manevi değerlerine saldıranlara karşı her zaman kanını akıtmaya, canını feda etmeye hazırdır. Şehitlik ve Gazilik makamı herkese nasip olacak bir makam değildir. Sizler canınızı siper ederek bu makama ulaşmışsınız. Yüce Rabbim bu şerefi sizlere bahşettiği için ne mutlu size.’’ dedi.
        Düzenlenen Yemek Programı akabinde protokol üyeleri ve Gazilerimiz ile hep birlikte Mehmet Çavuş Şehitlik Anıtı’na geçen Vali Ünlü, Şehitlerimizin Aziz hatıraları için yapılan Anıt Mezar’lara hep birlikte dua ederek karanfil bıraktı. Program hatıra fotoğrafının çekilmesi ile son buldu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası