'Bambi Yatak' Iğdır Şubesinin Açılışı Yapıldı

Tarih : 2019-11-11 / Kategori : Genel Haber

'Bambi Yatak' Iğdır Şubesinin Açılışı Yapıldı

        Topçular Mahallesi Vali Konağı yolu üzerinde ‘Bambi yatak’ Iğdır Şubesinin açılışı gerçekleştirdi.
Görkemli açılışa Iğdır Belediye  Başkanları Yaşar Akkuş ve Eylem Çelik, Melekli Belediye Başkanı Eray Coşar, Iğdır Defterdarı Abdulkadir Büyükfırat,             Iğdır Millet Vekili Yaşar Karadağ ile birlikte çok sayıda davetli katıldı.
     

          Açılışta mağazayı gezen Iğdır Belediye Başkanı Yaşar Akkuş, yeni işyerinin Iğdır halkına hayırlı olmasını ve bol kazanç getirmesini diledi.
‘Bambi Yatak’ Iğdır Şubesi Sahibi Nihat Kazan, Bu gün açılışını yapmış olduğumuz ‘Bambi Yatak’la  Iğdır halkına güzel bir hizmet vermek istiyoruz” dedi.
        Kazan, Bu önemli günde bizleri yanlız bırakmadığınız için sizlere ayrıca teşekkür etmek istiyorum. ‘Bambi Yatak’ olarak Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen en önemli markalarından biri olan Rapsodi Mobilya olarak başladığımız bu yolda Yatak üreticisi olan Bambi Yatak mağazamızı açarak bu sektördeki atılımlarımıza devam etmekteyiz. Türkiyenin her noktasında olma vizyonuyla hareket etmeye devam ederek Bambi Yatak mağazamızı Iğdır halkının hizmetine açmaktan onur duyuyoruz” şeklinde konuştu.
        Açılış Mağazanın gezilmesi ve ikram ile devam etti.

Foto Galeri
'Bambi Yatak' Iğdır Şubesinin Açılışı Yapıldı 'Bambi Yatak' Iğdır Şubesinin Açılışı Yapıldı 'Bambi Yatak' Iğdır Şubesinin Açılışı Yapıldı 'Bambi Yatak' Iğdır Şubesinin Açılışı Yapıldı

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası