Öğretmenlere Okul kapısında ikram

Tarih : 2019-12-12 / Kategori : Eğitim

Öğretmenlere Okul kapısında ikram

             Eğitim-Bir-Sen Iğdır Şubesi olarak 8 Aralık Pazar günü MEV Anadolu Lisesinde aday öğretmenlerin için yapılan Adaylık Kaldırma Sınavı öncesinde sınava giren öğretmenleri okul kapısında karşılayarak, öğretmenlerimize çeşitli ikramlarda bulundu. 
 

           Şube Başkanı Erkan ÇİĞDEM, Sınava giren öğretmenlerimize, sınav öncesi Eğitim-Bir-Sen Genel Merkezimiz tarafından hazırlanan Sınava Hazırlık Kitabı, Deneme Sınavlarıla ile çeşitli desteklerimizi sağladık. Eğitim-Bir-Sen kitabıyla sunana hazırlanan meslektaşlarımızı Sınav öncesinde Şube Yönetim Kurulumuz, İlçe Başkanlarımız, Kadınlar Komisyonumuz, Genç Memur-Sen heyetimiz ile birlikte okul girişimde karşıladık, ikramlarda bulunduk, Sınavda kendilerine başarılar diledik ve heyecanlarına ortak olduk. 
              Başkan ÇİĞDEM, Aday memurluk sınavını; merkezi sınav sistemiyle gerçekleştiren tek bakanlık Milli Eğitim Bakanlığıdır. KPSS  gibi zor bir maratonda binlerce adayı geride bırakarak, öğretmen olarak atanan öğretmenleri tekrardan MEB tarafından yapılan bir sınava tabi tutulmaları, Öğretmenlere bu stresi yaşatan uygulamanın son bulması için MEB’e başvurumuzu yapmıştık. Bu merkezi sınavın kaldırılması için Yetkili sendika olarak sürecin takipçisi olacağız dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası