Rektör Alma İnönü Üniversitesi Tıp Merkezi’ni Ziyaret Etti

Tarih : 2019-12-12 / Kategori : Eğitim

Rektör Alma İnönü Üniversitesi Tıp Merkezi’ni Ziyaret Etti

             İnönü Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen Rektörler Çalıştayı’na katılmak için Malatya’da bulunan Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi’ni ziyaret etti.
 

              Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki üniversitelerin sorunlarını belirlemek için Yükseköğretim Kurulu koordinatörlüğünde düzenlenen Rektörler Çalıştayı, İnönü Üniversitesi’nin ev sahipliğinde Malatya’da yapılıyor. 38 rektörün katılımıyla gerçekleşen Çalıştay’da Üniversitemizi, Rektör Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma temsil ediyor.
              GETAT uygulamalarının yapıldığı Tıp Merkezi’ni ziyaret etti
               Çalıştay için Malatya’ya gelen rektörlerle birlikte bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunan Rektör Alma, Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp (GETAT) uygulamalarının yapıldığı İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi’ni ziyaret etti. Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Kapı ve İnönü Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Türkmen’in bulunduğu heyet, Tıp merkezi Başkanı Prof. Dr. Hakan Parlar’ı makamında ziyaret ederek Tıp Merkezi’de yapılan; akupunktur, ozon tedavisi, sülük tedavisi gibi uygulamalar hakkında bilgi aldı.
             Iğdır  Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Prof. Dr. Parlar’la bilahare görüşerek Üniversitemizde de GETAT uygulamalarının yapıldığı bir tıp merkezi kurulması planını konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası