TADDEF’DEN AZERBAYCAN TÜRKİYE KARDEŞLİĞİNE DESTEK VEREN BELEDİYE BAŞKANI BAYRAM ALİ BALLI’YA TEŞEKKÜR BELGESİ

Tarih : 2020-01-18 / Kategori : Genel Haber

TADDEF’DEN AZERBAYCAN TÜRKİYE KARDEŞLİĞİNE DESTEK VEREN  BELEDİYE BAŞKANI BAYRAM ALİ BALLI’YA TEŞEKKÜR BELGESİ

              Türkiye Azerbaycan Dostluk Dernekleri federasyonu Genel Başkan yardımcısı ve   Iğdır  Azerbaycan Evi Derneği başkanı Serdar Ünsal, Türkiye Azerbaycan kardeşliğine destek veren MHP Karakoyunlu ilçe belediye başkanı Bayram Ali Ballı’ya  teşekkür belgesi verdi.
     

               Serdar Ünsal, teşekkür belgesini verirken yaptığı konuşmada ” İlimizde dernek olarak yaptığımız her etkinliğe katılarak destek veriyorsunuz. Türkiye Azerbaycan kardeşliğine katkı sağlamak için kurulan derneğimize yaptığınız manevi yardımlardan dolayı sizleri kutlar çalışmalarınızda başarılar dilerim.”dedi.
             Belediye başkanı Bayram Ali Ballı da” Türkiye Azerbaycan kardeşliğine katkınız büyük ,her zaman birleştirici oluyorsunuz.Yıllardır çalışmalarınızı takip ediyoruz. Dernek olarak güzel işler yapıyorsunuz. Bir eğitimci olarakta katkınız büyük. Son 5 yıldır yaptığınız “Hocalı Faciası” ile ilgili yarışma ve etkinliklerle gençlerimiz ve halkımız Ermenilerin gerçek yüzünü öğrenmiş oluyor. İnce düşüncenizden dolayı derneğinizi kutlar başarılar dilerim. Ermeni meselesi bizim milli meselemizdir. Sizin derneğiniz Ermenilerin gerçek yüzünü topluma anlatıyor Azerbaycan Türkiye kardeşliğine katkı sağlıyor. Her zamanın yanınızdayız. “dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.