Ali Güner ve Abbas Gündüz’den Hayırlı Olsun Ziyareti

Tarih : 2020-02-15 / Kategori : Siyaset

Ali Güner ve Abbas Gündüz’den Hayırlı Olsun Ziyareti

              Iğdır’ın duayen siyasetçilerinden iki dönem Milletvekilliği yapmış olan Ali Güner ve 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Gazi Abbas Gündüz ve beraberindekiler Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetesi sahibi Cabbar Şıktaş’ı makamında ziyaret ederek tebrik ettiler.

 

Gazetemiz sahibi Cabbar Şıktaş geçtiğimiz ay Cumhurbaşkanı Kararnamesi ile kurulan Küresel Gazeteciler Konseyi Iğdır il Başkanlığına atanması ve Azerbaycan Devleti tarafından onur madalyası ile ödüllendirilmesinden ötürü, Fazilet ve Ak Parti’den iki dönem milletvekili seçilen duayen siyasetçi Ali Güner ile 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Gazi Abbas Gündüz tarafından ziyaret ederek tebrik edildi ve bayrak hediye edildi.

Iğdır Eski Milletvekili Ali Güner ziyarette yaptığı açıklamada: “Öncelikle Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın imzaladığı kararname ile kurulan Küresel Gazeteciler Konseyi başkanlığına atanmanız sevindirici bir gelişme olmuştur. Bu kutsal görevinizden ötürü sizi ve camianızı kutluyorum. Ayrıca Azerbaycan devleti tarafından verilen onur madalyası da gurur verici olmuştur. Bu vesileyle sizi tebrik ederken, bu madalyanın size verilmesini imzalayan Sayın Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’e ve Dışişleri bakanlığına teşekkür ediyorum.  Her şey geçici ama layıkıyla alınan unvanlar kalıcıdır. Üslendiğiniz görevi de, aldığınız madalyayı da layıkıyla temsil edeceğinize inancım tamdır.” Dedi.

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Gazi Abbas Gündüz’de yaptığı açıklamada: “Iğdır için önemli bir kuruluş olan Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetesinin böylesi güzel görevlere ve ödüllere layık görülmesi bizleri gururlandırmaktadır. Başarılarınızın devamını diliyorum.” Dedi.

Ziyarette gelen Ali Güner, Abbas Gündüz, Yusuf Güner, Nesip Güner, Kurban Güner ve  Ferzende Gündüz’e nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederiz. 

Foto Galeri
Ali Güner ve Abbas Gündüz’den Hayırlı Olsun Ziyareti Ali Güner ve Abbas Gündüz’den Hayırlı Olsun Ziyareti

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası