Ak Parti Karakoyunlu İlçesinde 7.Olağan Kongresini gerçekleştirdi

Tarih : 2020-02-24 / Kategori : Genel Haber

Ak Parti Karakoyunlu İlçesinde 7.Olağan Kongresini gerçekleştirdi

           Kongre Süreci kapsamında, AK Parti Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Mahmut Gürcan, AK Parti İl Başkanı Ali Kemal Ayaz, AK Parti 26. Dönem Iğdır Milletvekili Nurettin Aras, eski ve yeni il ve ilçe başkanları, belediye başkanları, delegeler ve vatandaşlar katıldı. Karakoyunlu İlçesi Yibo yatılı bölge okulunda 7. Olağan kongre gerçekleştirildi.
 

Kazım Akıcı, 400 Delegenin 260 oyunu alarak AK Parti İlçe Başkanı olarak seçildi.
Yüksek katılım ve coşkulu bir kalabalık eşliğinde yapılan kongrenin, açılış konuşmasını yapan İl Koordinatörü Sn.Mahmut Gürcan, “Ağrı’nın Taşlıçay ve Doğubeyazıt ilçeleriyle başlattığımız kongre sürecimizde Aralık’tan sonra şimdi de Karakoyunlu ilçemizin kongresini yapıyoruz. 
      Karakoyunlu  ilçemizin 7. Olağan İlçe Kongresini, coşku ve heyecanla Kongre Salonumuzu dolduran, Karakoyunlu hemşehrilerimizle birlikte gerçekleştirdik. İlçe Başkanlığı vazifesini devralan Sn. Akıcı’ya başarılar diliyoruz. Akıcının Başarılı çalışması ile Karakoyunlu ya Ak Partinin mührünü vuracağına eminiz. Genel seçimler de de Ak Partinin birinci parti olmasını istiyoruz. ve  Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum.dedi.
Gürcan, Eski İlçe Başkanı Baycan Çalışkan’a vermiş olduğ gayretli çalışma ve hizmetten dolayı teşekkür plaketi sundu.
Iğdır Ak Parti İl Başkanı Ali Kemal Ayaz’ise, Huzurlarınızda İl Koordinatörü Sn. Mahmut Gürcan katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Tazelenme ve yenilenme olan kongre sürecimiz partimize ilimize ve ilçemize hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Geçmişten bu güne kadar partimize hizmet eden tüm arkadaşlarımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Bu gün aldığımız bir haberden dolayı İranda depremden dolayı hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah tan rahmet diliyorum. Yakınlarına da başsağlığı dileklerimi iletiyorum.
 “İlçeler ile başlayan kongre sürecimizin şehrimize, ilçemize, partimize hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan diliyorum.’ dedi.
İl Başkanı Ayaz, ” Görev alan başkan ve yönetim kurulu üyelerimize başarılar diliyorum.” dedi.
Daha sonra konuşan Eski  Ak Parti ilçe Başkanı Baycan Çalışkan’ise, Ak Parti karakoyunlu ilçesi 7. Olağan kongremizi gerçekleştirdik, Ali Kemal Ayaz başkanı Kordinatörümüz Mahmut Gürcan başkanı ve yeni seçilen ilçe başkanı Kazım Akıcı başkanı tebrik ediyorum.
Aziz Karakoyunlu ilçem köylerim, mahalle ve köy temsilcilerim, muhtarlarım, teşkilat mensubu yardımcılarım, kadın gençlik kolları başkanlarım,görev yaptığım il başkanlarım, millet vekilime, il yönetimime, il encümenlerime, belediye başkanıma,ve tüm Ak Parti aileme sonsuz teşekkür ediyorum, beni dünde bugünde yanlız bırakmadınız sizlere müteşekkirim, hakkınızı helal edin varsa hakkım helal olsun.
          Ak Partime ve davama herzaman hizmet etmeye devam edeceğim başka görevlerde buluşmak ümidiyle, Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah. Allah’a emanet olun.” şeklinde konuştu.
        Kongre sonrasında partililer, tek aday olarak seçime girerek başkan seçilen AK Parti Karakoyunlu İlçe Başkanı Kazım Akıcı’yı tebrik etti.

Foto Galeri
Ak Parti Karakoyunlu İlçesinde 7.Olağan Kongresini gerçekleştirdi Ak Parti Karakoyunlu İlçesinde 7.Olağan Kongresini gerçekleştirdi Ak Parti Karakoyunlu İlçesinde 7.Olağan Kongresini gerçekleştirdi Ak Parti Karakoyunlu İlçesinde 7.Olağan Kongresini gerçekleştirdi

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası