Melekli Beldesinde dezenfekte çalışması

Tarih : 2020-03-25 / Kategori : Genel Haber

Melekli Beldesinde dezenfekte çalışması

           Iğdır Merkeze bağlı Melekli beldesinde koronavirüs tedbirleri kapsamında kamu kurumları, camiler, kahvehaneler ve toplu taşıma araçları cadde ve sokaklar dezenfekte edildi.
 

            Melekli Beldesi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, beldede  camilerin mihrap ve minber bölümleri ile lavabolarını, kahvehaneler, toplu taşıma araçlarını dezenfekte etti. 
            Ekipler, ayrıca bazı okullarda da cadde ve sokaklarda aralıksız dezenfekte çalışmasını yürütüyor.
              Melekli Beldesi Belediye Başkanı Eray Coşar, Korona virüs salgınına karşı belde genelinde ilaçlama çalışmaları başlattık. Başlatılan dezenfekte çalışmalarının, cadde, sokak, park, yeşil alan ve dolmuş hatlarında seri bir şekilde devam ettiğini söyledi. Başkan Coşar, belediyede oluşturdukları kriz masasına gelen talepler doğrultusunda da bir program içinde hareket ederek ekiplerce ilaçlama çalışması yapıldığını dile getirdi. Coşar, “Toplum sağlığının korunması ve sürdürülmesi noktasında üzerimize düşen görevi eksiksiz ve zamanında yerine getirmek için mücadele veriyoruz. Halkımızın sağlığı için her türlü dezenfekte ve hijyen çalışmasını aralıksız sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası