Gençler Sahada

Tarih : 2020-04-07 / Kategori : Spor

Gençler Sahada

Iğdır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ekipleri Korona virüs Kovit-19 salgını başladığı andan itibaren sahada çalışmalarını sürdürüyor.
 
Gençlik ve Spor Bakanlığının  Korona virüs salgınıyla mücadelede ülke genelinde il müdürlükleri ile birlikte başlattığı çalışmaya Iğdır Gençlik ve Spor İl  Müdürlüğü de tüm kadrosuyla dahil olarak çalışmalarını sürdürüyor.
 

Iğdır Gençlik ve Spor Müdürlüğü, gençlik merkezi çalışanları ile saha çalışması yaparak Sosyal Destek Vefa  gurubunda gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Şerafettin Yiğit yaptığı açıklamada: “Dünyamızı ve ülkemizi tehdit eden Korona virüs salgını ile mücadelede hem birey olarak hem de kurumsal olarak üzerimize düşen görevi yerine getirmek bir sorumluluktur. Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları ve Iğdır Valimizin hayata geçirdiği çalışmalar doğrultusunda kurulan Sosyal Destek Vefa gurubunda yer almış, bulunla yetinmeyerek Gençlik Merkezimizde sağlıkçılarımız için şeffaf maske üreterek sağlıkçılarımıza teslim etmişizdir. Personel arkadaşlarımız yardıma muhtaç ve sokağa çıkma yasağı getirilen vatandaşlarımızın kapısını çalarak ihtiyaçları karşılanmakta, “Evde Yaşam Var” sloganı ile sokağa çıkmamaları için uyarılarda bulunmaktadır. Melekli mevkiinde bulunan Iğdır öğrenci yurdumuz garantine hastanesi olarak tahsis edilmiş, yurtdışından gelen vatandaşlarımızın beslenme, barınma, temizlik vb. İhtiyaçları karşılanarak 14 günlük karantinadaki hizmetleri yine kurumumuz tarafından karşılanmaktadır. Ayrıca 150 sağlık çalışanımıza da İl Merkezindeki yurdumuzda barınma alanı oluşturulmuştur. Personel tahsisi de yaparak beslenme, barınma, güvenlik ve temizlik hizmeti verilmekte olup ekip olarak sağlıkçılarımıza destek olmaktayız, virüsle mücadelede verilen görevler harfiyen yerine getirilmektedir.” Dedi.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze başarılı çalışmalarından ötürü teşekkür ederiz. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası