Karakoyunlu Vefa Destek Gurubu, Sahada

Tarih : 2020-04-09 / Kategori : Genel Haber

Karakoyunlu Vefa  Destek Gurubu, Sahada

             Iğdır Merkeze Bağlı Karakoyunlu ilçesinde ' Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Desdek gurubu en ücra köylere giderek yeni tip koronavirüs önlemleri nedeniyle sokağa çıkamayan 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunanların ihtiyaçlarını gideriyorlar.
 

          Köylerde evinden çıkamayan yaşlılara 'Hizmet'
          İçişleri Bakanlığınca 65 yaş üzeri ve kronik rahatsızlığı olanlara yönelik sokağa çıkma kısıtlaması getirilmesi nedeniyle evinde oturan çok sayıda yaşlı vatandaşın ihtiyaçlarını karşılamak için Karakoyunlu Kaymakamlığı koordinesinde oluşturulan 20 Kişilik "Vefa Destek Grubu" çalışmalarını sürdürüyor.
Karakoyunlu Vefa Desdek Gurubu, 112, 155, ve 156 numaralı hatları arayarak yardım talebinde bulunanların ihtiyaçlarını karşılamak için harekete geçiyor.
Yapılan çalışmalar kapsamında 1184 kisiye 1000 tl maas evde teslim edildi, Bakacak kimsesi olmayan 20 yaslıya gıda paketi verildi, 75 yaslının tedavi ilaç talepleri giderildi, 45 yaslimizin alışverişi yapıldı.
          Karakoyunlu Vefa Desdek Gurubu, salgından korunmaları için dışarıya çıkmamaları konusunda uyarılar yapıyor.
Vatandaşların bir 'Alo' demesiyle harekete geçen ekipler, ilçe merkezinde ve köylerde yaptıkları yardımlarla hayır duası alarak gönüllerde taht kuruyor.

Foto Galeri
Karakoyunlu Vefa  Destek Gurubu, Sahada Karakoyunlu Vefa  Destek Gurubu, Sahada Karakoyunlu Vefa  Destek Gurubu, Sahada Karakoyunlu Vefa  Destek Gurubu, Sahada

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası