AZERBAYCAN’A YÖNELİK SALDIRILARI LANETLİYORUZ!

Tarih : 2020-07-19 / Kategori : Gündem

AZERBAYCAN’A YÖNELİK SALDIRILARI LANETLİYORUZ!

12 Temmuz 2020 itibarı ile Azerbaycan’ın Tovuz bölgesine Ermenistan silahlı birlikleri tarafından saldırılar gerçekleştirilmiş, kahraman Azerbaycan Ordusu tarafından menfur saldırı püskürtülerek gerekli karşılık misli ile verilmiştir.

Ermenistan’ın 30 yılı aşkın süredir devam eden, insan hakları ve uluslararası hukukun temel prensiplerini yok sayan, işgalci ve saldırgan tavrına bir yenisi daha eklenmiş ve sabrın taşmasına sebebiyet vermiştir.

Tovuz bölgesine gerçekleştirilen saldırının sadece Azerbaycan’ın toprak bütünlüğüne yönelik gerçekleştirilmiş saldırgan bir eylem olmadığı, Türkiye ve Azerbaycan’ın ortak milli çıkarlarına yönelik bir saldırı olduğu aşikârdır.

Azerbaycan’ın kederi Türkiye’nin kederi, sevinci Türkiye’nin sevincidir.” veciz sözüyle ifade edildiği üzere, dün olduğu gibi bugün ve gelecekte de Türkiye ve Azerbaycan, kendisine yöneltilen tüm tehditleri hiç şüphesiz zaferle bertaraf edecektir.

Bu vesile ile Iğdır Vakfı olarak, Yüce Allah’tan şehadet mertebesine yükselmiş kahramanlarımıza rahmet ve yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

IĞDIR VAKFI

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası