Ermenistan’da Hiç Türk Yok, Türkiye’de 150 Bin Ermeni Var

Tarih : 2020-07-28 / Kategori : Genel Haber

Ermenistan’da Hiç Türk Yok, Türkiye’de 150 Bin Ermeni Var

             İstanbul Türkiye Azerbaycan Derneği Başkanı Sefer Karakoyunlu Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz Gazetesinin sahibi Cabbar Şıktaş’ı makamında ziyaret ederek önemli açıklamalarda bulundu.

      Zaman buldukça memleketi Iğdır’a gelen İSTAD Başkanı Sefer Karakoyunlu gazetemize gerçekleştirdiği ziyarette ilginç bir açıklama yaparak şöyle dedi: “Dünya gerçeği görmek istiyorsa, kimin merhametli, kimin merhametsiz olduğunu ortaya koymak istiyorsa sadece şuna baksın. Bugün itibariyle Ermenistan’da bir tek Türk yaşamamaktadır. Ancak Türkiye’de 150 bin civarında Ermeni kayıt dışı yaşamakta, kayıt dışı çalışmaktadır. Türkiye vatandaşı olan Ermeniler bu rakamın dışındadır. Türkiye’de yaşayan hiçbir Ermeni’ye bugüne kadar sen Ermeni’sin muamelesi yapılmamış, her bir Türk vatandaşı hangi hakka sahipse, onlarda aynı haklara sahip olarak yaşamaktadırlar. Oysa Erivan’ın nüfus yapısının yüzde 80’i Müslüman Türk nüfustan oluşuyordu. Ama şimdi bir tek Türk orada yaşayamamaktadır. Kimin kime soykırım uyguladığı bu verilerle bile ortadadır. 12 Temmuz günü Azerbaycan’ın Tovuz şehrine saldıran Ermeniler’i telin etmek için dünyanın çeşitli yerlerinde gösteri yapan Türklere, orada ki Ermeniler saldırmaktadırlar. Yani Karabağ’da, Hocalı’da, Ağdam’da, Fuzuli’de, Şerur’da, Sederek’te, saldırdıkları gibi, dünyanın çeşitli ülkelerinde gösteri haklarını kullanan Türkiye ve Azerbaycan vatandaşlarına vahşice saldırmışlardır. Ermenistan’da iş bulamayıp Türkiye’ye sığınan, Türkiye’de kayıt dışı çalışan, ülkemiz ekonomisine zarar veren Ermeniler kendi ülkelerine gönderilmelidirler. İhanete alışık olan Ermeniler, yarınlarda ülkemize, Türk halkına rahatlıkla ihanet edebilirler. Ermenileri hiç zaman kaybetmeden ülkelerine göndermeliyiz.” Dedi.

Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetesi sahibi Cabbar Şıktaş’ta yaptığı açıklamada şöyle dedi: “Öncelikle nazik ziyaretinizden ötürü teşekkür ederim. Bahsettiğiniz konu gerçekten de çok önemli. Türk halkı merhametlidir. Bizim acıma, merhamet etme duygumuz vardır. Tarihin hiçbir evresinde Türk halkının katliam yaptığı yazılmamıştır. Ermeniler ellerine geçen her fırsatta saldırmış, katliam yapmışlardır. Ama savaşçı ruhu olan Türk’ler de iş başa düştü mü savaşmasını bilirler. Bugün Azerbaycan’da yaşanan olay 30 yıldır devam ediyor. 30 yıl önce vahşice saldıran Ermeniler Karabağ’ı işgal etmişlerdi. 30 yıl önce otorite boşluğu vardı. Bağımsızlığını henüz yine elde etmiş bir Azerbaycan vardı. Her türlü ihtiyat malzemesinde dışa bağımlılık vardı. Şimdi artık 30 yıl önceki Azerbaycan yok, şimdi güçlü bir ordusu olan, altyapısı sağlam bir devlet var karşılarında. Ermenistan 30 yılda yüzlerce kere bozduğu ateşkesin hesabını artık ödemelidir. Türkiye/Azerbaycan ortak tatbikatı tesadüf değildir. Ermeniler hadlerini bilmeli, Karabağ’ı terk etmelidirler. Bu kararlılığımızı devam ettirmeli, Türkiye’de kayıt dışı çalışıp kazandıkları paraları Ermenistan’a gönderen Ermenileri zaman kaybetmeden ülkelerine (deprot) sınrdışı edilmeleri gerekmektedir.  

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası