VALİ/BELEDİYE BAŞKAN V. H. ENGİN SARIİBRAHİM’İN “İLKÖĞRETİM HAFTASI” MESAJI

Tarih : 2020-09-14 / Kategori : Eğitim

VALİ/BELEDİYE BAŞKAN V. H. ENGİN  SARIİBRAHİM’İN “İLKÖĞRETİM HAFTASI” MESAJI

          Vali/Belediye Başkan V.H. Engin SARIİBRAHİM, Her yıl ilkokullarımızda coşkuyla kutladığımız İlköğretim Haftasını bu yıl ilk defa okullarımızda değil uzaktan eğitim sürecinin yaşandığı bir dönemde, yüreğimiz buruk bir şekilde kutluyoruz. ”dedi. 
     

    Vali/Belediye Başkan V.H. Engin SARIİBRAHİM, Hepinizin bildiği gibi Milli Eğitim Bakanlığımız, eğitim öğretimin başlaması konusunda Sağlık Bakanlığımız ile Bilim Kurulunun değerlendirmeleriyle bilimsel veriler ışığında kararlar alıp uygulamaktadır. Bu doğrultuda, Milli Eğitim Bakanımız Sn. Ziya Selçuk’un da ifade ettiği gibi, 21 Eylül olarak belirlenen tarihte, yüz yüze eğitime sadece okul öncesi öğrencilerimiz ve okulla duygusal bir bağ kurma ihtiyacında olan birinci sınıf öğrencilerimizle başlanacaktır. Diğer sınıflarımızın ise bir süre uzaktan eğitimle devam edeceği bu süreçten, öğretmenlerimizin fedakâr çalışmaları ile başarıyla çıkılacağına yürekten inanıyorum. 
          Mart ayından bu yana okullarından ayrı olan öğretmen ve öğrencilerimizin birbirlerini, okullarını çok özlediklerini biliyorum. Yüz yüze eğitime ilk etapta aşamalı olarak geçilse de salgına karşı toplum olarak alacağımız tedbirler tüm öğretmen ve öğrencilerimizin okullarına bir an önce kavuşmasında etkili olacaktır. Göstereceğimiz özveriyle salgının üstesinden hep birlikte gelecek, okul bahçelerinde öğrenci seslerinin yankılandığı günleri tekrar yaşayacağız.
          Bu duygu ve düşüncelerle, 2020-2021 eğitim öğretim yılında öğretmen, öğrenci ve tüm eğitim camiamıza başarılar diliyor, daha sağlıklı günlerde çok özlediğimiz okul bahçelerimizde ve sınıflarımızda buluşmayı temenni ediyorum.” şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası