Ak Parti Karakoyunlu 6.Olagan ilçe Kadın Kolları kongresi yapıldı.

Tarih : 2021-01-25 / Kategori : Siyaset

Ak Parti Karakoyunlu 6.Olagan ilçe Kadın Kolları kongresi yapıldı.

Pandemi tedbirlerine özen gösterilerek yapılan kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile divan heyetinin seçilmesiyle başladı.
Karakoyunlu ilçesi Ak Parti  Kadın kolları Baskanı Zenure Toktamışoğlu, 6.Olagan ilçe kongresinde görevini Aygün Polat’a devretti.

             Ak Parti Karakoyunlu ilçe başkanı Kazım Akıcı, 6.Olagan ilçe Kadın Kolları kongremizi  büyük bir çoşkuyla gerçekleştirdik Görevi layıkıyla yapıp devreden kadın kolları Baskanımız Zenure Toktamışoğlu başkanimıza teşekkürler eder Görevi devralan Aygün Polat Başkanimiza Başarilar diler hayırlı ugurlu olmasını temenni ederim.”dedi.
                 Ak Parti 6.Olagan ilçe Kadın Kolları kongresinde başkan seçilen Aygün Polat, “AK Parti kurulduğundan bu yana teşkilatlardaki kadın sayısının her yıl artması kadına verilen değeri göstermektedir. Kadın milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, meclis üyelerimiz var. AK Parti ile birlikte kadınlar temsiliyet anlamında hayatın her alanında yer alıyor. Bu günde bu kutsal görevi almaktan onur ve gurur duyorum görevimi eniyi şekilde yerine getireceğim.”dedi.
Ak Parti Karakoyunlu 6.Olagan ilçe Kadın Kolları kongresine Ak Parti Merkez teşkilatı ve üyeleride katıldı.
Haber: O. Şıktaş

Foto Galeri
Ak Parti Karakoyunlu 6.Olagan ilçe Kadın Kolları kongresi yapıldı. Ak Parti Karakoyunlu 6.Olagan ilçe Kadın Kolları kongresi yapıldı. Ak Parti Karakoyunlu 6.Olagan ilçe Kadın Kolları kongresi yapıldı. Ak Parti Karakoyunlu 6.Olagan ilçe Kadın Kolları kongresi yapıldı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası