Bahçeşehir Koleji Kampüs Müdürlüğüne Ergün Güvenal Atandı

Tarih : 2021-04-08 / Kategori : Eğitim

Bahçeşehir Koleji Kampüs Müdürlüğüne Ergün Güvenal Atandı

Iğdır Bahçeşehir Koleji Kampüs Müdürlüğüne yılların deneyimine sahip Ergün Güvenal atandı.

Meslek hayatında birçok okulda hem öğretmenlik ve hem de idareci olarak çalışan Ergün Güvenal Bahçeşehir Koleji yönetimi tarafından kampüs müdürlüğüne atandı.

Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetesi genel yayın yönetmeni Cabbar Şıktaş, Bahçeşehir Koleji Müdürü Ergün Güvenal’ı  makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Bahçeşehir Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Talay ve Yönetim Kurulu Üyesi Metin Daşdan’ın da ev sahipliği yaptığı ziyarette bir süre sohbet edildi.

Kolej Müdürü Ergün Güvenal ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şöyle dedi; “Bir eğitimci ve idareci olarak Bahçeşehir kolejinin yüksek çitasını daha da yükseğe çıkarmak için profesyonel ekibimizle birlikte gece gündüz demeden çalışacak, öğrencilerimizin başarısına başarı katacağız. Pandemi sebebiyle tedbirlerimizi alarak eğitimimizi sürdürüyoruz. En ufak bir rahatsızlık hissettiğimiz öğrenci ve öğretmenimizi gerekli doktor kontrolünden geçirmekte ve işimizi şansa bırakmamaktayız. Bu hepimizin sağlığı için gereklidir. Maske, mesafe ve hijyen okulumuzun olmazsa olmaz kuralıdır. İnşallah bu zorlu süreçleri de geride bırakacak öğrencilerimizin yarınlarını ekip arkadaşlarımızla birlikte başarı notları ile şekillendireceğiz.” Dedi.

Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetesi genel yayın yönetmeni Cabbar Şıktaş’da yaptığı açıklamada; “Ergun Güvenal hocamızın eğitimci ve yönetici geçmişi takdire şayandır. Bahçeşehir koleji Ergün hocamızla birlikte daha da ivme kazanacak ve başarılı öğrencilerin yetişmesine vesile olacaktır. Yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ediyorum.” Dedi. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası