IĞDIR TİCARET BORSASI İHTİYAÇ SAHİPLERİNE 850 GIDA KOLİSİ DAĞITTI

Tarih : 2021-05-06 / Kategori : Genel Haber

IĞDIR TİCARET BORSASI İHTİYAÇ SAHİPLERİNE 850 GIDA KOLİSİ DAĞITTI

            Iğdır Ticaret borsası ramazan ayı nedeniyle   TOBB nin katkılarıyla hazırladığı 850 Temel ihtiyaç maddesi ürünlerinden oluşan gıda kolilerini ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdı.
          

Konuyla ilgili açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Kumtepe Coronavirus pandemisi yüzyılın en önemli olayı arasında yerini alarak, tüm dünyada olduğu gibi Ülkemizde olağanüstü bir süreçten geçmemize neden olmuştur.  Bu yüzden bizlerde ihtiyaç sahibi aileleri yalnız bırakmayarak bu zor günlerinde yanlarında olmak istedik. Zor süreçte elimizden gelen tüm gayretle desteklerimizi hiçbir zaman esirgemeyeceğimizin bilinmesini istiyorum.Ramazan ayı Birlik Beraberlik ve paylaşmanın önemini bir kez daha gösterdiği bu günlerde ihtiyaç sahiplerine vatandaşlarımıza hazırladığımız gıda kolilerini ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz.Bu vesile ile bu dayanışmaya katkı sağlayan TOBB Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’na, Yönetim Kuruluna  teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.
          Kumtepe, Sosyal, yaşamın ciddi oranda kısıtlandığı bugünlerde bazı iş yerlerimizin kapatılması kararı sonrasında bazı vatandaşlarımız için zor bir süreç oluştu. Bu sürecin bir nebze daha rahat atlatılabilmesi için devletimiz yardım ve destekler gibi pek çok tedbir aldı.Bizlerde katkı sağlamaya çalıştık” şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası