VALİ/BELEDİYE BAŞKAN V. H. ENGİN SARIİBRAHİM’İN “KURBAN BAYRAMI” MESAJI

Tarih : 2021-07-23 / Kategori : Genel Haber

VALİ/BELEDİYE BAŞKAN V. H. ENGİN  SARIİBRAHİM’İN “KURBAN BAYRAMI” MESAJI

Değerli hemşehrilerim, Yeni umutlarla bir bayrama daha kavuşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Kültürümüzde önemli bir yere sahip olan bayramlar; birlik, beraberlik ve dayanışma bağlarımızın güçlendiği, inancı, ibadeti ve kardeşlik ruhunu derinden teneffüs ettiğimiz müstesna günlerdir.

Rabbimize yakınlaşmak anlamına gelen kurban, Allah’ın rızasına ermek amacıyla gerçekleştirilen bir ibadettir. Kuşkusuz kestiğimiz kurbanlar manevi duygularımızı derinleştirmekte, merhamet duygularımızı harekete geçirmektedir. Gerçekleştireceğimiz ibadetimizin Allah katında kabul görmesini diliyor, ihtiyaç sahiplerini de unutmamanızı temenni ediyorum.

Kıymetli hemşehrilerim, Bayramların acıya dönüşmemesi adına aile ziyaretlerine çıkacak vatandaşlarımızın trafikte daha dikkatli olmalarını hassaten rica ediyorum. Sağlıklı bir şekilde yolculuk etmek, hız limitini aşmamak, emniyet kemerimizi bağlamak ve uzun süre araç kullanmamak sevdiklerimize acı yaşatmadan uzaklara ulaşmanın en önemli kuralıdır. Vatandaşlarımızın bu konularda duyarlılık göstereceğine olan inancım tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Kurban Bayramını tebrik ediyor; yeryüzünün her yerinde sağlık, huzur ve barışın hâkim olduğu bir dünyanın inşasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. 

 H. Engin SARIİBRAHİM
                   Vali
        Belediye Başkan V.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası