İYİ PARTİ GENÇLİK KOLLARI BAŞKANLIĞINA RUHİ ARTANTAŞ ATANDI

Tarih : 2021-08-04 / Kategori : Siyaset

İYİ PARTİ GENÇLİK KOLLARI  BAŞKANLIĞINA RUHİ ARTANTAŞ ATANDI

İyi Parti Iğdır Gençlik Kolları İl Başkanlığına Ruhi Artantaş atandı.
Ülke genelinde oy oranı her geçen gün artan İYİ Parti’ye katılımlar devam ediyor.

Bir süre önce MHP yönetiminde bulunan Ruhi Artantaş, MHP’den istifa ederek İYİ Partiye geçti ve gençlik kolları başkanlığına getirildi.
Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetesini ziyaret eden İYİ Parti Iğdır Gençlik Kolları Başkanı Ruhi Artantaş, ziyarette yaptığı açıklamada şöyle dedi: ”Siyasi partilerin tamamı halka hizmet etmek için kurulmuştur. Ben tercihimi  İyi Parti’den yana kararlaştırdığımda ülke gerçeklerini göz önünde bulundurarak değerlendirdim. Mensubu olmaktan onur duyduğum İYİ Parti’nin halkımızın beklentilerine daha doğru yanıtlar verdiğini gördüğüm için İYİ Partiye katıldım. Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in vizyonu, kararlılığı, milli meselelere gösterdiği hassasiyet, Aslanın erkeği dişisi olmaz sözünün profilinde tezahür ettiği, ülke yönetecek yetenek ve kabiliyete sahip bir lider olduğunu gördüğüm için İYİ Parti’yi tercih ettim. İktidara yürüyen patimizde halkımıza hizmet etmek için İYİ Partideyim.” Dedi.
İYİ Parti Iğdır Gençlik Kolları İl Başkanı Ruhu Artantaş’a yeni görevinin hayırlara vesile olmasını diler, nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederiz. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.