Araştırma ve Uygulama Merkezi İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

Tarih : 2021-09-18 / Kategori : Eğitim

Araştırma ve Uygulama Merkezi  İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

Kadın ve Aile Çalışmaları Araştırma ve Uygulama merkezi ilk toplantısı Iğdır Üniversitesi Konukevi Toplantı salonunda gerçekleştirildi. Merkez müdürü Dr. Öğr. Üyesi Belkıs Muca Yiğit’in koordinasyonu ile bir araya gelen Üniversitemiz akademisyenleri öncelikle merkezin kurumsal yapısı hakkında görüşmeler gerçekleştirdiler.
 

Gerçekleştirilen toplantıda merkezin kurumsal yapısının yanı sıra Iğdır Üniversitesi akademisyenleri başta olmak üzere Iğdır ilinde yaşayan kadınları ve aile yapısını ilgilendiren konular görüşüldü. Kadın ve Aile Çalışmaları Araş. ve Uyg. Merkezi önderliğinde yürütülebilecek çalışmaların da yol haritası çizilmiştir. İlk çalışma olarak da Iğdır ilinde bulunan kadın ve aile çalışmaları yürüten diğer kurumlarla temasa geçileceğini açıklayan merkez üyeleri şehrin nabzını tutmayı hedeflediklerini belirttiler. Iğdır ilinde bulunan kadın ve aile çalışmaları yürüten diğer kurumlar ile iş birliği sağlanması merkezin çalışmalarını akademinin ötesine taşınacağının bir göstergesidir.
Merkez müdürü Yiğit, gerçekleştirilen toplantı sonrasında merkezle bağlantılı çalışma yürütecek akademisyenlerin Iğdırlı kadınların sorunlarına temas edeceğini, uzmanları tarafından sorunlara çözüm desteği sağlanacağını ve özellikle de aile yapısını güçlendirmeye yönelik eğitim ve danışmanlık hizmetleri verebileceklerini açıkladı.  Haber: A. Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası