Rektör Alma, İlahiyat Fakültesi Hazırlık Oryantasyon Programına Katıldı

Tarih : 2021-10-21 / Kategori : Eğitim

Rektör Alma, İlahiyat Fakültesi Hazırlık Oryantasyon Programına Katıldı

Rektör Alma”  Iğdır Üniversitesinde verilen eğitimin kalitesi diğer üniversitelere göre üst sıralarda bulunduğunu ifade etti.

Iğdır Üniversitesi Karaağaç Kampüsü 15 temmuz Şehitleri Konferans Salonu'nda düzenlenen programa Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Senayi Dönmez, Rektör Yardımcısı Selahattin Çelebi, Iğdır Müftüsü Dr. İrfan Açık, İlahiyat fakültesi akademisyenleri ve öğrencileri  katıldı.
İlk olarak Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Hasan Ocak'ın açılış konuşması ile devam etti. 
Daha sonra  Müftü Dr. İrfan Açık ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Senayi Dönmez konuşma yaparken son olarak Rektör Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma'nın konuşması ile program sona erdi.
Rektör Alma konuşmasında Türkiye'de birçok ilahiyat fakültesinin bulunduğunu ama önemli olanın verilen eğitimin kalitesi olduğunu belirtirken üniversitemizin verilen eğitimde üst sıralarda bulunduğunu ifade etti. Hedeflerinin fark yaratmak olduğunu söyleyen Rektör Alma,  öğrencilere ilime de önem vermeleri gerektiğini ve seçmeli derslerde bu alandaki derslere yönelmelerini  tavsiye etti. Haber: Oğuzhan Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası