EĞİTİM GÜCÜ SEN BAŞKANI CAFER TAYYAR ÖZOĞUL’DAN 10 OCAK ZİYARTİ

Tarih : 2022-01-11 / Kategori : Genel Haber

EĞİTİM GÜCÜ SEN BAŞKANI CAFER TAYYAR ÖZOĞUL’DAN 10 OCAK ZİYARTİ

Eğitim ve Bilim Gücü Dayanışma Sendikası Iğdır İl Başkanı Cafer Tayyar Özoğul ve yönetim kurulu üyeleri 10 Ocak Çalışan gazeteciler günü münasebetiyle Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetesi sahibi ve genel yayın yönetmeni Cabbar Şıktaş’ı makamında ziyaret ederek 10 Ocak gazeteciler gününü kutladılar.

 

Eğitim Gücü Sen Iğdır İl Başkanı Cafer Tayyar Özoğul ziyarette yaptığı açıklamada: “10 Ocak Çalışan gazeteciler günü münasebetiyle sizlerin ve çalışanlarınızın gününü kutluyorum. Iğdır’da her geçen gün daha çok güçlenen ve üyelerinin sorunuyla hemhal olan sendikamız, halkın gözü, kulağı olan gazetecilerimizin gününü kutluyor. Sendikal anlamda yaptığımız çalışmalar sayesinde kısa sürede uzun mesafeler kat ettik. Eğitim camiasında gösterdiğimiz duyarlılık üyelerimiz tarafından büyük ilgi görmekte ve sayımız her geçen gün daha çok artmaktadır.” Dedi.

Eğitim ve Bilim Gücü Dayanışma Sendikası Iğdır İl Başkanı Cafer Tayyar Özoğul’a ve yönetimine nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederiz. Haber: Oğuzhan Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası