MUHTEŞEMSİNİZ

Tarih : 2022-02-13 / Kategori : Spor

MUHTEŞEMSİNİZ

Iğdır’da muhteşem bir gün yaşandı. Konuk ettiğimiz İskenderunsporu sahamızda 2-1 mağlup ettik.

Pazar günü saat 13.00’de Iğdır Şehir stadyumunda başlayan Alagöz Holding Iğdır FK ile İskenderunspor A.Ş. arasındaki karşılaşma, heyecanlı bir ortamda başladı. Tüm Iğdır halkı bu derbi maçına odaklanmıştı. Taraftar gurupları günlerce uyumadı ve takımlarını ölümüne desteklediler.

19. dakikada Okan Baydemir’in attığı golle 1-0 öne geçen Alagöz Holding Iğdır FK, 62. Dakikada İskenderunsporlu Abdurahman Kuyucu’nun attığı golle beraberlik sağlandı. 84. Dakikada penaltıdan Muhammed Reis durumu 2-1 yaptı ve maç sona erdi.

Net pozisyonda Iğdır Spor 3 gol kaçırsa da futbolcular var güçleriyle rakip takıma yüklendiler.

Ligin lideri İstenderunspor, Iğdır FK’ne yenilgisinin ardından ikinci sıraya düştü.

TFF 3. Lig 2. Gurupta maçlarının neticesinde, Düzce 48 puanla lider, İksenderun AŞ. 47 puanla 2., Iğdır FK ise 46 puanla 3. Sırada bulunmaktadır.

Lider olmamıza az kaldı.

IĞDIR’DA TARİHİ GÜN

Iğdır tarihinde ilk defa uluslararası standartlara uygun bir tribünde maç izlendi.

Alagöz Holding Iğdır FK sahalara indikten sonra Iğdır’da spor altyapısı inanılmaz bir değişim yaşadı.

Iğdır tarihinde ilk defa uluslararası bir tribün yapıldı ve ilk seyirci kabulü de Pazar günü derbi maçta gerçekleşti.

Iğdır’a bu heyecanı yaşatan, yatırımların Iğdır’a gelmesini sağlayan, öz kaynaklarını seferber eden, halkımızın daha çok kaynaşmasına katkıda bulunan Alagöz Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Iğdır FK Başkanı Cantür Alagöz’e, yatırımların gelmesi için canla başla çalışan Iğdır Valisi H. Engin Sarıibrahim’e, yatırımların bakanlıklar nezdinde takibini yapan, Iğdır’a gelmesi için hükümet nezdinde yoğun bir mesai harcayan Ak Parti Iğdır İl Başkanı Ali Kemal Ayaz’a, Gençlik ve Spor İl Müdürü ve aynı zamanda milli sporcu Gökhan Yavaşer’e halkımız adına teşekkür ediyoruz.

Pazar günü yapılan Iğdır FK - İskenderun maçını yaklaşık 5 bin kişi izledi. Belki birçok taraftar bugüne kadar ilk defa uluslararası bir tribünde maç izlediler ve böylesine muhteşem bir anı yaşamış oldular.

FUTBOLCULARIMIZDA MUHTEŞEMDİ

Her şey muhteşemdi. Ama futbolcularımız daha çok muhteşemdi. Hepsi 90 dakika boyunca canla başla top koşturdu ve 2-1’lik galibiyetin ardından taraftarları ile sevinçlerini paylaştılar.  

Haber: Allahverdi Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası