AK PARTİ İL TEŞKİLATI DARALTILMIŞ İL DANIŞMA MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Tarih : 2022-04-04 / Kategori : Siyaset

AK PARTİ İL TEŞKİLATI DARALTILMIŞ İL DANIŞMA MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

AK Parti İl binasında gerçekleştirilen toplantı  Saygı Duruşu ve müteakiben okunan İstiklal Marşı  ile başladı. 
 

Açılış konuşmasından sonra Divan Başkanlığı oluşturuldu. İl Başkanı Ali Kemal Ayaz, Divan Başkanlığına seçildi. 

Açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Ali Kemal Ayaz, konuşmalarında birlik beraberlik çağrısında bulundu. Iğdır için her türlü çalışmayı yapmaktayız. Iğdır’ımıza çok önemli yatırımlar gelmektedir. 20 yıldır Partimiz dimdik ayaktadır. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızın sergilediği duruş ve çalışmaları sayesinde Türkiye Cumhuriyetinin Dünya ülkelerinde arasında saygınlığı her geçen gün artmaktadır. Karabağ Savaşında biz bunu gördük. Ukrayna- Rusya Savaşında da görüyoruz dedi. 
İl Başkanı Ali Kemal AYAZ, konuşmalarına şöyle devam etti. 

Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu, bir konuşmasında şöyle diyordu: “Hiçbirimizin garantisi yok. Şûrada ayakta duranın da oturanın da garantisi yok. Ruh bir saniyeliktir. Bir saniyenize bile hâkim değilsiniz. Bir saniyesine bile hâkim olamadığınız, hükmedemediğiniz bir hayat için, bir dünya için bu kadar fırıldak olmanın anlamı yoktur. Düz yaşayacağız, düz duracağız, düz yürüyeceğiz. Dik duracağız, doğru gideceğiz.” 

"Dedikodu ve iftirayla meşgul olmamayı bir prensip olarak benimsemelidir. Zira gök kubbe altında hiçbir vasıflı insan yoktur ki, onun aleyhinde doğru veya yanlış birçok şey konuşulmuş olmasın." - 'Bilgili, hünerli, işinde başarılı olan kimseler kıskanılır, eleştirilir ve işlerini yapmaları zorlaştırır. ` Biz küçük işlerle meşgul olmayacağız. Büyük işlere imza atmak için yolumuza devam edeceğiz. 

Toplantıda Tuzluca İlçe Belediye Başkanı Ahmet Sait Sadrettin TÜRKAN, Aralık Belediye Başkanı Mustafa Güzelkaya, Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Çağlar Akar ve Eski İl Başkanı Ahmet Tutulmaz birer konuşma yaptılar. Dilek ve temenniler ile toplantıya son verildi. Haber: Zeki Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası