Vali Sarıibrahim, KYK’da Kalan Öğrenciler ile İftar Açtı

Tarih : 2022-04-13 / Kategori : Gündem

Vali Sarıibrahim, KYK’da   Kalan Öğrenciler ile İftar Açtı

Vali H. Engin Sarıibrahim, ve protokol üyeleri Iğdır Süreyya sülün kız yurdu öğrencileri ile birlikte  iftarı birlikte açtı. 
 
 

Iğdır Süreyya sülün kız yurdunda düzenlenen iftar programına  Vali H. Engin Sarıibrahim, Vali yardımcısı Ömer Said Karakaş, İl Gençlik ve Spor müdürü  Gökan Yavaşer, Emniyet müdürü Dr. Oğuzhan Yonca, İl Jandarma komutanı Jandarma Albay Nejdet Karaca, Yurt hizmetleri müdürü Erol Bayat, Akparti il başkan vekili Mehmet Engin, Ticaret müdürü Ender Önal, Vali ve Emniyet müdürü eşleri, Yurt Müdüresi katıldı.
Vali H. Engin Sarıibrahim, İftar öncesi yurtta kalan öğrencilerle sohbet eden Vali H. Engin Sarıibrahim, tüm öğrencilere hayırlı ramazanlar diledi.

Vali H. Engin Sarıibrahim, Protokol üyeleri öğrenciler ile  birlikte sıraya girerek iftar yemeğini öğrenciler ile birlikte aldı.
Ramazan ayının ülkemiz ve İslam âlemi için hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Vali Sarıibrahim,  öğrencilere derslerinde ve sınavlarında başarılar diledi.     Haber: Ali Şıktaş

Foto Galeri
Vali Sarıibrahim, KYK’da   Kalan Öğrenciler ile İftar Açtı Vali Sarıibrahim, KYK’da   Kalan Öğrenciler ile İftar Açtı Vali Sarıibrahim, KYK’da   Kalan Öğrenciler ile İftar Açtı Vali Sarıibrahim, KYK’da   Kalan Öğrenciler ile İftar Açtı

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası