ASFALT DÖKÜMÜ BAŞLIYOR

Tarih : 2022-05-10 / Kategori : Gündem

ASFALT DÖKÜMÜ BAŞLIYOR

İki haftadır aralıklarla yağan yağmurdan dolayı şehrimiz yollarında çamur ve oyuklar meydana geldiğinden ötürü vatandaş mustarip olmuştur.

 

Ramazan ayı ortalarında yaptığımız bir haberde konuyu ele almış, ramazanın hemen sonrasında yetkililerin yaptığı açıklamaya göre asfalt dökümünün başlayacağını belirtmiştik.  

Birçok caddenin asfalt dökümüne hazırlanmış olduğunu belirten yetkililer, 2 hafta aralıklarla yağan yağmurun bu planın erteletmelerine sebep olduğu, bu süreçte yağmur sularından ötürü yollarda çukurlar ve çamur oluştuğu ve vatandaşın bu durumdan şikayetçi olduğu bilinmektedir. Geçici önlemlerle greyderle tesviye yapıldığı ancak asfalt dökümüne kadar vatandaşların hoşgörü göstermesi ve bu hafta sonu yağmurların bitimiyle birlikte asfaltlama işleminin başlayacağı açıklanmıştır.

Malumunuz şehrimizde geçen yıl başlayan kanalizasyon ve su çalışması devam etmektedir. Bu bağlamda geniş bir alanda etkin yatırımlar şehrimizin gelecek 50 yılına damga vuracak niteliktedir. Haliyle bu ve benzeri aksaklıkların olması normaldir. Yağmurların bitimiyle birlikte kısa sürede şehrin ana caddelerinin asfaltlanmasını temenni eder, halkımızın biraz daha hoşgörülü olmasını temenni ederiz.  Haber: Zeki Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası