KYK ÖĞRENCİLERİNDEN İSTANBUL GEZİSİ

Tarih : 2022-05-14 / Kategori : Spor

KYK ÖĞRENCİLERİNDEN İSTANBUL GEZİSİ

          İçişleri bakanlığı ve Gençlik Spor Bakanlığı Adım Adım Türkiye projesi kapsamında Iğdır'da ki Kız Yurtlarında barınan öğrenciler için  İstanbul gezisi düzenledi.
İçişleri Bakanlığının Adım Adım Türkiye Projesi kapsamında KYK Kız yurdunda kalan 40 kız öğrenci  KYK Yurt hizmetleri Müdürü Erol Bayat,  Genclik ve spor şube müdürü Sıraç Doğan tarafından İstanbul’a uğurlandı.
 

KYK Yurt hizmetleri Müdürü Erol Bayat, Bu gün KYK Kız yurdu öğrencilerimizi istanbula uğurlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.  Öğrencilerimize yönelik planlanan İstanbul gezisi kapsamında  İstanbulun tarihi ve Turistlik mekanları  gezdirilerek  uzman rehberler  tarafından  bilgilendirmeler yapılacak. “dedi.
Bayat, Yapılan gezi ile Öğrencilerin kültürlerini yakından tanımalarını sağlamak, farklı kültürlere karşı merak uyandırmak, yaşadığı şehirlerin tarihi ve kültürel değerleri hakkında bilgi sahibi olmak, yaratıcı fikirler ve çalışmalar ortaya koymak, işbirliği becerilerini geliştirme imkanı bulacaktırlar.” şeklinde konuştu.   Haber: Ali Şıktaş

Foto Galeri
KYK ÖĞRENCİLERİNDEN İSTANBUL GEZİSİ KYK ÖĞRENCİLERİNDEN İSTANBUL GEZİSİ

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası