BİSİKİLET TUTKUNU ÇİFT BİSİKLETLERİNİ GELİN ARACI YAPTI

Tarih : 2022-10-01 / Kategori : Genel Haber

BİSİKİLET TUTKUNU ÇİFT BİSİKLETLERİNİ GELİN ARACI YAPTI

     Iğdır’da ilk defa evlilik kararı alan çift, tutkunu oldukları bisikletlerini gelin aracına dönüştürüp şehir turu attı.

                          Iğdır’da öğretmenlik yapan Ümit Sönmez ile Aslı Bağca bisiklet turlarında tanıştıktan sonra evlenmeye karar verdiler.
Bisiklet tutkunu olan gençler arkadaşlarıyla bisikletle şehirde tur attıktan sonra nikah masasına bisikletle gelip nikah salonuna girdiler..
           Nikah salonuna çiftin kendisi gibi bisiklet tutkunu olan arkadaşları ve vatandaşlar katıldı. Mutlu günlerini alışılagelmiş düğün arabasının dışına çıkaran çift, bisikletlerini de gelin aracına dönüştürdü.
          Bisiklet kullanıcısı oldukları için gelin arabası olarak da bisikleti seçtiklerini aktaran  Ümit Sönmez, “Bisiklet bizim hayatımızın bir parçası    gündelik hayatta,hobi ve ulaşım aracı olarak  kullanıyoruz. Bu özel günümüzde de bisikleti dahil etmek istedik. Aynı zamanda buradaki arkadaşlarımızla bisiklet sayesinde tanıştık. Bisiklet turlarında bir arada olduk. Arkadaşlarda bisikletleriyle bu özel günümüzde bizim yanımızda oldular. Gelinimizi aldık. Bisikletli konvoy şeklînde salona geldik. Nikahımız kıyacağız “dedi.
Buradan sosyal bir mesaj vermek istiyorum diyen Sönmez,” Bildiğiniz gibi son zamanlarda bisikletli ölümler arttı. Trafikte bisikletliye gereken saygının ve mesafenin gösterilmesini temenni ediyoruz. ”şeklinde konuştu.
        Gelin Aslı Bağca’da” Biz de arkadaşlarımızla nikaha bisikletle gelmeye karar verdik. Çok mutluyum. Arabadan daha çok mutlu oldum diyebilirim. Bisiklet benim için daha kullanışlı ve güzel bir araç.”dedi.
Bisiklet tutkunu arkadaşları da “İlk defa Iğdır’da bisikletle düğün konvoyu yaptık. Farkındalık yarattık. Doğada sadece seslerimiz ve ayak izlerimiz oldu. Bir mutluluğa ortak olduk. Bütün doğa sever arkadaşları bu tür etkinliklere davet ediyoruz. Bu çiftlerle bisiklet kulübünde tanıştık. Günümüz hep bisikletle geçiyor. Ümit ve Aslı arkadaşımız bisiklet turlarında tanıştılar. Motorlu taşıtlardan daha iyi oldu değişiklik oldu. Çok mutlu olduk tercihleri güzel oldu. iki güzel dostumuz evlendiler bisikletçiler olarak  akut olarak bir ilki gerçekleştirdik. ”dediler.
           Bisiklet tutkusuyla başlayan arkadaşlıkları aşka dönüşen Aslı ve ve Ümit’in evlenmeye karar verip nikah kıymaları bisikletçi arkadaşlarını çok mutlu etti.
 
       Bisikletçi   Çift, arkadaşlarıyla bisiklet konvoyu oluşturup şehir turu atarak günü noktaladı.
               Müftülükteki Nikah Salonu'na bisikletle gelen Aslı ve Ümit çifti, nikah töreninin ardından misafirlerin alkışları eşliğinde çıkış kapısında kendilerini bekleyen süslenmiş bisiklete binerek evlerine gittiler.  DHA: Özkan AYDIN 

Foto Galeri
BİSİKİLET TUTKUNU ÇİFT BİSİKLETLERİNİ GELİN ARACI YAPTI BİSİKİLET TUTKUNU ÇİFT BİSİKLETLERİNİ GELİN ARACI YAPTI

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası