Köy Çocukları İlk Kez Alagöz Holding Iğdır Spor Maçını İzledi

Tarih : 2022-12-05 / Kategori : Spor

Köy Çocukları İlk Kez Alagöz Holding Iğdır Spor Maçını İzledi

Karakoyunlu kaymakamlığı nın destekleri ile ve Gençlik spor ilçe müdürlüğünün organize ettiği etkinlik kapsamında her hafta Karakoyunlu ilçesine bağlı bir köy okulu öğrencileri Alagöz Holding Iğdır Spor maçına destek için tirübünlerde yerini alıyor.

Karakoyunlu İlçe  Spor müdürü Erdinç Güraras, Karakoyunlu kaymakamlığı nın destekleri ile ve Gençlik spor ilçe müdürlüğünün organize ettiği etkinlik kapsamında köy okullarındaki öğrencileri Iğdır spor maçına götürüyoruz. “dedi.
Hayatlarında ilk kez bir maça gelen köy çocukları, gördükleri atmosfer karşısında oldukça etkilendi.
Maçın başlamasıyla birlikte müsabakayı heyecanla  takip eden öğrenciler, Alagöz Holding Iğdır Spor’un ikinci yarı gelen golleriyle Bayrampaşaspor’u 2 -0 yendi. Gol sevinci ile öğrenciler büyük bir mutluluk yaşadı.
Alagöz Holding Iğdır Spor’un Sahadan Bayrampaşaspor’u 2-0 yenmesiyle ayrılan  köy çocukları hayatları boyunca unutamayacakları son derece güzel bir gün yaşadı.
Maç bittikten sonra, köy çocukları tekrar  araçlarına bindirildi ve köylerine götürülerek ailelerine teslim edildi.
Öğrencilerin aileleri düzenlenen etkinlik nedeniyle Karakoyunlu kaymakamlığı ve Gençlik spor ilçe müdürlüğüne teşekkür ettiler.
Öğrenciler Maç öncesi Iğdır Soykırım Anıt ve Müzesini gezdi ardından öğle yemeği düzenlendi. Haber: Ali Şıktaş

Foto Galeri
Köy Çocukları İlk Kez Alagöz Holding Iğdır Spor Maçını İzledi Köy Çocukları İlk Kez Alagöz Holding Iğdır Spor Maçını İzledi Köy Çocukları İlk Kez Alagöz Holding Iğdır Spor Maçını İzledi Köy Çocukları İlk Kez Alagöz Holding Iğdır Spor Maçını İzledi

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası