Alagöz Holding Iğdırspor Karaman Maçına Hazırlanıyor

Tarih : 2022-12-06 / Kategori : Spor

Alagöz Holding Iğdırspor  Karaman Maçına Hazırlanıyor

Bayrampaşaspor’u 2- 0 yenerek zirve için mücadele eden Alagöz Holding Iğdırspor, pazar günü deplasmanda karşılaşacağı lider Karaman Spor maçı için sıkı   bir çalışma başlattı.
 

Kendi tesislerinde hazırlıklarını sürdüren Teknik Direktör Erkan Sözeri sıkı bir çalışma sonrası, kritik maçtan üç puanla ayrılacaklarına inandıklarını dile getirdi.
Sözeri, Sahada ortaya koyduğumuz  mücadeleler sonrası oyuncularımızın morali ve özgüveni gayet yerinde. Taraftarlarımızın da desteği ile şampiyonluk için mücadelemizi sürdüreceğiz.  Bu hafta sonu lider Karaman ile deplasmanda karşılaşacağız. Önemli eksiklerimiz olmasına rağmen maçtan 3 puanla ayrılacağız” şeklinde konuştu.
Alagöz Holding Iğdırspor, ligde lider Karaman FK’nın 2 puan gerisinde 31 puanla ikinci sırada yer alıyor.   Haber: Zeki Şıktaş
    

Foto Galeri
Alagöz Holding Iğdırspor  Karaman Maçına Hazırlanıyor Alagöz Holding Iğdırspor  Karaman Maçına Hazırlanıyor Alagöz Holding Iğdırspor  Karaman Maçına Hazırlanıyor Alagöz Holding Iğdırspor  Karaman Maçına Hazırlanıyor

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası