AK PARTİ KARAKOYUNLU İLÇE BAŞKANI SÖNMEZ POLAT’TAN GAZETEMİZE NEZAKET ZİYARETİ

Tarih : 2024-01-09 / Kategori : Siyaset

AK PARTİ KARAKOYUNLU İLÇE BAŞKANI SÖNMEZ POLAT’TAN GAZETEMİZE NEZAKET ZİYARETİ

Ak Parti Karakoyunlu İlçe Başkanı Sönmez Polat, İl Genel Meclis Üyesi Gaffar Batur, Ak Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Asker Güneş ve İş insanı Özer Ertekin gazetemiz genel yayın yönetmeni Cabbar Şıktaş’ı makamında ziyaret ettiler.

Ak Parti Karakoyunlu İlçe Başkanlığına geçtiğimiz ay atanan deneyimli politikacı Sönmez Polat ziyarette yaptığı açıklamada şöyle dedi: “Iğdır’ın en şirin beldesi olan Karakoyunlu ilçesi Ak Parti ilçe başkanlığına atanmam dolayısıyla yoğun bir ziyaretçi trafiği yaşadım. Bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlara gösterdikleri ilgi ve alakaya sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
 
Ak Parti ve onun başında ki lideri Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde, Genel merkezimizin, Iğdır Milletvekilimiz Cantürk Alagöz ve Iğdır Ak Parti İl Başkanımız Ali Kemal Ayaz’ın emrinde 31 Mart yerel seçimlerini kazanarak ülkemizin ve şehrimizin daha çok kalkınması için gece gündüz demeden çalışacak, başarıya gidecek olan basamakları Allah’ın izniyle hızla tırmanacağız.
 
Şirin ilçemiz Karakoyunlu’muzun daha çok hizmet alması, gelişip güzelleşmesi için üzerimize düşenin fazlasını yapacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın.
 
Iğdır’ımızın ve özelde Karakoyunlu İlçemizin gururu Sayın Cantürk Alagöz ve başarılı İl Başkanımız Sayın Ali Kemal Ayaz’ın varlığı bizlere güç kuvvet vermektedir. Bu güç sayesinde Iğdır’ın en önemli konumunda bulunan Karakoyunlu ilçemize daha çok yatırımın gelmesi için güç birliği yapacak, ilçemizin tüm sorunlarını gidereceğiz.” Dedi.
 
Ak Parti Karakoyunlu İlçe Başkanı Sönmez Polat’a nazik ziyaretlerinden ötürü gazetemiz genel yayın yönetmeni Cabbar Şıktaş teşekkür etti. Haber: Ali Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası