KARAKOYUNLU BELEDİYESİPARKE VE YOL ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Tarih : 2007-12-03 / Kategori : Genel Haber

    İlimize bağlı Karakoyunlu ilçesi Belediyesi tarafından parke taşı döşeme ve yol  çalışmalarının sürdüğü, Belediyenin, belde genelinde araç ve yaya ulaşımını rahatlatan yol kaldırım çalışmalarına büyük önem verdiği kaydedildi. Bunun yanı sıra ihalesi yapılan ve büyük önem taşıyan Elektrik hatlarının yer altından döşenmesi başlatıldı.     

    Belediye  Başkanı Ziyatali Deliktaş  “Amacımız caddelerimizi, mahallelerimizi daha güzel hale getirmek  belediyenin bu mahallelerde vatandaşları toz ve çamur ile görüntü kirliliğinden kurtarmayı amaçladığını” ifade etti.
    Belediye  Başkanı Ziyatali Deliktaş  "Yaptığımız tüm bu çalışmalar Karakoyunlu İlçesinin  geleceğinin yeniden inşasıdır. Karakoyunlu İlçesinde başlayan değişim, gelişerek daha da büyü yerek devam edecektir. Bugüne kadar hiç yol çalışması yapılmayan yollarımızın dar olması, kaldırımlarımızın olmaması,  özelikle öğrencileri mizin, vatandaşımızın  kış mevsiminde sıkıntı çektiği Rıza Yalçın Caddesi, Nuri Alagöz Caddesi, Aliasker Gonca Caddesi öncelikli ihtiyaç duyulan caddele rimizin parke döşemesi bitirilmiş ve projeler çerçevesinde yeni cadde ler çıkardık çalışmalarımız hala devam ediyor” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası