Vali Çiçek"İlimizin Kalkınmasında İş Adamlarımıza Büyük Görev Düşüyor"

Tarih : 2011-12-19 / Kategori : Genel Haber

Vali Çiçek

Iğdır Valisi Amir Çiçek ”gelişmekte olan Iğdır’ımızda ve  Türkiye’mizde işadamlarına daha çok iş düşüyor.

         Iğdır Aktif İşadamları ve Sanayiciler Derneği (AKTİSAD) özel bir restorantda  düzenlediği tanışma yemeğine, Iğdır Valisi Amir Çiçek, İl Emniyet Müdürü Selçuk Kızılay, Iğdır Defterdar’ı Mehmet Durusoy ve Dernek üyeleri katıldı.        Iğdır Valisi Amir Çiçek     Sivil toplum örgütlerinin önemli olduğunu vurguladı. Çiçek ”İş istihdamı sağlamak adına önemli rol oynayan sivil toplum örgütlerinin gelişmesi için Valilik olarak  her zaman işadamlarının yanındayız.    Iğdır’ın ekonomik olarak ileri bir adım atmasında en büyük rolün genç işadamlarına düştüğünü unutmamalıyız. Son zamanlarda ülkemiz ekonomik alanlarda Dünyanın gündeminde bir ülke.Bizler bu başarılarla yetinmeyerek kendi ilimizden başlayarak Ülkemizin daha da kalkınmasına destek sağlamalıyız” dedi.
Vali Çiçek ”AKTİSAD da üyeleri ile bir araya gelerek Iğdır da istihdam alanında yapılacaklar konusunda projeler uygulayarak İlimizin ve ülkemizin kalkınmasına büyük destek sağlamalıdır. Bu kadar genç dinamik işadamlarını bir arada görmek beni heyecanlandırdı. Hepinize başarılar diliyorum” dedi.
AKTİSAD olarak Iğdır’ın ekonomik ve sosyal açıdan gelişmesine yardımcı olmak bazı çalışmalarının olduğunu  belirten AKTİSAD Yönetim Kurulu Başkanı Bertan Sofuoğlu ise “AKTİSAD, Iğdır  ve Türkiye sorunlarına duyarlı, sosyal sorumluluk bilinci yüksek iş adamlarını ve sanayicilerini, ülkemizin değişken yapılı ve dinamik ekonomisinde kendini geliştirebilmesini ve dış pazarlara açılabilmesini sağlamak üzere kuruldu.    Üç ülkeye sınır olan Iğdır’ımızın gelişmesi için biz sivil toplum örgütlerine çok büyük iş düşüyor. Iğdır’ın sosyal-ekonomik alanda gelişmesi ve ilimize yapılacak yatırımlar için uygun zeminin oluşturulmasında her zaman devlete yardımcı olmamız gerekiyor.  Bizler işadamları da sunulan imkânların ilimizde istihdama dönüşmesi için var gücümüzle çalışmalıyız” dedi.



Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası