Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz, Basın Mensuplarıyla Kahvaltıda Biraraya Geldi

Tarih : 2012-02-25 / Kategori : Genel Haber

Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz, Basın Mensuplarıyla Kahvaltıda Biraraya Geldi

Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz, basın mensuplarıyla kahvaltıda biraraya gelerek, Üniversitenin  çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Rektör Yılmaz, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Vahdettin Çiftçi, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Ethem Güler ve İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şadi Eren ile birlikte, Kampüsün Konukevi'nde basına yaptığı açıklamada, hızla gelişen ve büyüyen üniversitenin hızla geliştiğini ve yapılanmasının devam ettiğini söyledi.
Üniversite bünyesinde yeni bölümlerin açıldığını belirten  Rektör  Yılmaz, yapımı devam eden Suveren kampüsünde çalışmaların hızlı bir şekilde sürdürüldüğünü ifade ederek, yıl içerisinde rektörlüğü buraya taşımayı hedeflediklerini belirtti.
“Bünyemizde yeni açılan bölümlere öğrenci alımı için Yükseköğretim Kurumu'na (YÖK) başvuru yaptık. Spor okulu bölümünü de açmış bulunmaktayız. Ama bölüme akademik bir kadro henüz atanmadı, önümüzdeki dönemlerde atanacaktır. Her açılan bölüm Üniversitemizde öğrenci sayısının artması demektir.” dedi. Yılmaz, “bu bölümlere öğrenci alındığı takdirde öğrenci sayısı 6 bine ulaşacak, öğrenci sayısının artmasıda Iğdır’a bir artı kazandıracak. Tek sorun öğrencilerin ev sorunu, bunuda çözmeye çalışacağız.” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası